Adele a dezvăluit titlurile pieselor de pe noul ei album și spune CÂND va urca din nou pe scenă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Titlul noului album al artistei britanice, "30", se referă la vârsta pe care Adele o avea atunci când a început să lucreze la noul ei disc, în urmă cu trei ani, când interpreta cântecelor "Hello" şi "Someone like you" avea pr
Titlul noului album al artistei britanice, "30", se referă la vârsta pe care Adele o avea atunci când a început să lucreze la noul ei disc, în urmă cu trei ani, când interpreta cântecelor "Hello" şi "Someone like you" avea probleme în viaţa privată.

Adele a dezvăluit titlurile pieselor care compun următorul ei album, "30", ce va fi lansat pe 19 noiembrie. Cântăreața a anunțat și când va urca din nou pe scenă.

Prima piesă de pe album, "Easy on me", a avut parte de un debut spectaculos în topurile muzicale britanice şi a stabilit noi recorduri.

Cu câteva săptămâni înainte de apariţia pe piaţă a albumului "30", anunțat pentru data de 19 noiembrie, cântăreaţa britanică a lansat single-ul "Easy on me". La o săptămână după lansare, această piesă a ocupat primul loc în clasamentul single-urilor din Marea Britanie, cu 217.300 de unităţi vândute, cea mai ridicată cifră înregistrată în industria muzicală britanică după lansarea cântecului "Shape of You", de Ed Sheeran, în 2017, care s-a vândut atunci în 226.800 de copii.

Cu peste 24 de milioane de ascultări numai în Marea Britanie, single-ul "Easy on me" a stabilit un nou record şi a devenit cel mai audiat cântec pe platformele online din ţară în prima săptămână după lansare. Precedentul record era deţinut din 2019 de piesa "7 rings" a cântăreţei Ariana Grande (16,9 milioane de ascultări online).

De asemenea, "Easy on me" a devenit cel mai bine vândut single în format digital într-o săptămână din anul 2021, cu 23.500 de unităţi digitale vândute.

Adele urcă pe scenă abia în 2022

Adele a anunţat datele pentru concertele pe care le va susţine la Londra în 2022, acestea fiind primele show-uri live pe care artista le va susţine în Marea Britanie din 2017.

Cântăreaţa în vârstă de 33 de ani a anunţat aceste date pe Twitter şi pe Instagram printr-o poză cu ea din profil, pe care se poate citi "Hyde Park Londra 1 şi 2 iulie 2022".

Ea va urca pe scenă în cadrul festivalului British Summer Time Hyde Park de anul viitor, la care vor cânta şi Sir Elton John, Duran Duran şi Pearl Jam.

După un interviu acordat Vogue înainte de lansarea "Easy On Me", artista va fi intervievată de Oprah Winfrey în cadrul unei emisiuni speciale, de două ore, pe CBS, intitulată "One Night Only", în data de 14 noiembrie.

”30”



Titlul noului album al artistei britanice, "30", se referă la vârsta pe care Adele o avea atunci când a început să lucreze la noul ei disc, în urmă cu trei ani, când interpreta cântecelor "Hello" şi "Someone like you" avea probleme în viaţa privată.

Albumul "30", care va conţine 12 piese, se deschide cu single-ul "Strangers by nature" şi se încheie cu "Love is a game", a dezvăluit cântăreaţa britanică într-un mesaj online. Titluri precum "Woman like me", "Hold on" şi "To be loved" figurează de asemenea pe acest disc.

Adele, originară din Londra, dar stabilită la Los Angeles, a acordat recent un interviu pentru revista Vogue, în care a spus că înregistrarea albumului "30" a reprezentat pentru ea o experienţă purificatoare. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel