Adela Popescu a trecut prin momente de groază din cauza problemelor de sănătate: „Au fost niște nopți în care nu am dormit”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Adela Popescu, sursa foto Instagram
Adela Popescu, sursa foto Instagram

Adela Popescu a trecut prin clipe grele din cauza unor probleme de sănătate. Vedeta nu a dormit nopți întregi și a plâns mult. 

Adela Popescu a dezvăluit chiar în cadrul emisiunii pe care o prezintă la Pro TV că a trecut prin momente de groază din cauza unor probleme de sănătate. 


În emisiunea Vorbește Lumea, a fost invitată Eugenia Șerban care a vorbit despre lupta cu cancerul. Adela Popescu și-a adus aminte de o perioadă dificilă din viața ei, când din cauza unor probleme digestive, a crezut că va pierde lupta cu viața. Aceasta a mărturisit că nu a dormit nopți întregi din cauza acelor gânduri. 


„Eu am trecut printr-o perioadă destul de ciudată, în sensul că aveam o problemă digestivă, nu știam ce și cum și mi-am pus o grămadă de întrebări. Și atunci am făcut un exercițiu de imaginație, cum că aș afla o veste rea.


Trebuie să mărturisesc că au fost niște nopți în care nu am dormit și am plâns, eu crezând despre mine că sunt mult mai puternică.


Întotdeauna am crezut că dacă aș afla o veste rea, cu puterea minții aș putea să mă mobilizez. Nu! Mi-am dat seama fiind pusă aproape în situația aceea că nu aș putea să o fac”, a dezvăluit Adela Popescu la Pro TV. 


Eugenia Șerban spune că nu este indicat ca oamenii să se streseze înainte de a primi rezultatul unor analize sau diagnosticul medicilor. 


„E cel mai bine să nu ne imaginăm nimic, să lăsăm să vedem dacă e cazul să ne facem stres sau nu.


N-are sens să ne stresăm înainte de a afla că s-ar putea să avem ceva”, a spus Eugenia Șerban.

Adela Popescu a fost la un pas de moarte 


În anul 2016, Adela Popescu a ajuns de urgență pe masa de operație din cauza unor dureri abdominale.

 
În urma investigațiilor, medicii au descoperit că Adela are peritonită și trebuie operată de urgență. Radu Vâlcan a fost atunci extrem de revoltat deoarece medicii au descoperit cu întârziere că soția lui suferă de peritonită. 

„Așa cum probabil știti, Adela a suferit o intervenție chirurgicală. Motivul poate părea banal. În realitate, lucrurile au stat puțin altfel. Este vorba despre o complicație pornită de la o apendicită acută ce a condus la peritonită pelvină. O apendicită ne poate surprinde pe toți, nu despre asta este vorba.

Ci despre incompetența unor medici, incompetență ce a condus catre o situatie complexa: peritonită.

Diagnosticul inițial de la o clinică renumită, alta decât cea la care a fost operată cu succes Adela, a fost unul liniștitor, dar eronat, o eroare care nu este întâmplătoare. Sunt furios pe sistemul românesc, un sistem care se mulează perfect pe o țară aflată într-un stadiu primitiv de dezvoltare, civilizație și cultură”, spunea la acea vreme Radu Vâlcan. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel