Aceste 4 semne zodiacale chinezești vor fi cele mai norocoase în dragoste în luna septembrie 2023

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto> unsplash, autor Dương Hữu
Sursa foto> unsplash, autor Dương Hữu

Patru semne zodiacale chinezești sunt cele mai norocoase în dragoste în septembrie 2023.  Dezamăgirea se poate transforma rapid în bucurie, inimile frânte pot fi vindecate, iar dragostea, odată pierdută, nu trebuie să fie pierdută pentru totdeauna. Dacă ești în limbo acum și nu ești sigur ce să faci în legătură cu viața ta amoroasă, fie pentru că nu știi dacă vrei măcar pe cineva în ea, fie pentru că ești în căutarea sufletului pereche și nu ai găsit încă dragostea adevărată, acum este momentul să te întorci spre interior și să te uiți mai atent la ceea ce se află cu adevărat în interior. Lumea nu vă poate da răspunsuri la astfel de întrebări personale.

1. Câine
1946, 1958, 1970, 1982, 1994, 2006, 2018

Norocul tău în dragoste în septembrie se simte liniștit și introvertit. Imaginația și lumea ta interioară vor fi în prim-planul acestor binecuvântări, iar tu vei găsi putere și încredere prin intermediul lor, indiferent dacă ești singur.

Dacă ești singur, momentul nu este încă potrivit pentru ca sufletul tău pereche să vină la tine. Aveți încredere în misterioasa lucrare a universului în timp ce vă aliniază calea cu cea a partenerului vostru adevărat. La urma urmei, ar fi un ghinion să întâlnești persoana potrivită la momentul nepotrivit. Profită de acest timp și de această energie binecuvântată pentru a-ți arăta iubirea față de tine însuți și pentru a închide capitolele care ți-au provocat durere în trecut. Ritualurile de tăiere a cordonului, curățările energetice și terapia te ajută să te centrezi și să devii întreg și puternic în interior.

Dacă ești într-o relație, norocul va aduce în calea ta alegeri în această lună care îți pot schimba potențial culorile într-un mod bun. Unii dintre voi vă asumați prea multe responsabilități și nu-i permiteți partenerului să le împartă în mod egal. Acum este momentul să comunicați eficient despre același lucru.


Ești cu adevărat cu persoana potrivită dacă gândul la acest lucru te umple de teamă sau îngrijorare? De ce nu ar vrea sufletul tău pereche să îți facă viața mai ușoară, așa cum tu ai făcut-o pentru el? Norocul este de partea ta în această lună, atâta timp cât ești dispus să întinzi mâna și să profiți de el.

2. Iepurele
1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011, 2023

Norocul tău în dragoste în această lună are strălucirea Soarelui, Iepure. Pe de altă parte, 2023 este Anul Iepurelui și binecuvântările vor continua să vină în valuri pentru tine. Dacă ești singur, această energie norocoasă îți va deschide drumuri și îți va facilita trecerea prin ușile care te duc la nivelul următor. Este aproape ca și cum viața ta amoroasă și cariera ta sunt întrepătrunse în acest moment.


Pentru unii, această energie vă va prezenta în curând partenerul potrivit, cealaltă jumătate a echipei voastre de cuplu puternic. Pentru alții, norocul îți va spori farmecul și strălucirea și îți va facilita avansarea în spații în care oamenii pretind că nu există prejudecăți, dar în mod inerent există. Dacă ești într-o relație, ai grijă la persoanele toxice din familia ta sau a partenerului tău în această lună. Norocul îți va spune pe cine să eviți, la ce întâlniri să participi și ce să spui cui. Nu te poate proteja dacă permiți ca vălul iluziilor să se așeze în fața ochilor tăi și să crezi ce e mai bun despre oameni care ți-au arătat doar ce e mai rău. Pentru unii dintre voi, această energie încearcă, de asemenea, să protejeze viitorul copiilor voștri. Așadar, pășiți cu grijă.

Dacă vă simțiți chemați să o faceți, agățați un talisman sau un remediu în fața casei voastre pentru a preveni negativitatea. Uneori, asta este tot ce aveți nevoie pentru a permite norocului să curgă ușor în viața voastră. Ardei iute verde, lămâi și sare sunt ingrediente bune, dar puteți urma și o tehnică semnificativă din punct de vedere cultural pentru dumneavoastră și pentru moștenirea dumneavoastră.

3. Capra
1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2015


Capră, sfârșitul suferințelor în dragoste este ceea ce norocul îți aduce la ușă luna aceasta. Modul în care se va desfășura va fi diferit pentru fiecare dintre voi. Pentru unii, vă va ajuta să treceți peste cea mai proastă relație din viața voastră. Pentru alții, vă va împiedica să vă îndrăgostiți de persoana nepotrivită cu farmecul potrivit.

Dacă ești singur, scrierea în jurnal a sentimentelor tale despre dragoste și relații te va ajuta să te aliniezi cu acest noroc. Puneți-vă întrebările fundamentale pe care oamenii uită să și le pună înainte de a se arunca cu capul înainte într-o situație romantică. Ce speri pentru viața și viitorul tău? Ce fel de partener se va potrivi de minune în el? Ce aduceți la masă care vă face un partener demn pentru cineva la fel de demn? Cum sperați că va arăta relația voastră romantică (fără a vă concentra pe altcineva și pe definițiile sale)?

Dacă ești într-o relație, tu și partenerul tău vă îndreptați în acest moment în direcția cea bună. Continuați să mergeți înainte cu putere și curaj și vă va fi bine. Norocul este aici pentru a vă da vânt sub aripi, dar trebuie să vă aruncați mai întâi pânzele și să alegeți direcția (ceea ce majoritatea dintre voi ați făcut deja). Dacă vă simțiți chemați, acum este momentul să vă gândiți la sănătatea voastră și a celor dragi și la modul în care această poveste se va desfășura pe măsură ce îmbătrâniți.

4. Bou
1949, 1961, 1973, 1985, 1997, 2009, 2021

Boul, norocul tău în dragoste se manifestă ciudat luna aceasta. Este aici pentru a te avertiza să nu te îndrăgostești de cuvinte frumoase care nu sunt susținute de acțiuni. Poți să te îndepărtezi de astfel de tactici dacă vrei, ceea ce va permite norocului să se împletească în viața ta în moduri mai bune decât să te salveze de capcane și probleme.

Dacă ești singur, ești chemat să te uiți mai atent la persoanele din cercul tău intim. Sunteți media celor cinci persoane cu care vă înconjurați. Credințele lor negative despre dragoste și relații sau perspectivele lor distorsionate despre viață te afectează într-un mod dăunător? Vă transformă în jadarnici? Te întorc împotriva unei persoane pentru care simți ceva puternic, dar căreia nu ai îndrăznit să-ți exprimi sentimentele?


Dacă sunteți într-o relație, dvs. și partenerul dvs. sunteți acum o echipă solidă. Nimeni nu se poate interpune între voi doi... dacă rămâneți conștienți și nu permiteți să se întâmple acest lucru. Pentru că, pentru unii dintre voi, cineva încearcă să se bage între voi. Poate fi un prieten, un părinte sau chiar un frate sau o soră. Nu au reușit până acum, dar, dacă vă lăsați pradă mulțumirii, vor găsi o modalitate de a dărâma zidurile. Așa cum am menționat mai devreme, norocul tău în această lună depinde de faptul că vei rămâne vigilent, așa că norocul nu trebuie să te salveze de probleme și, în schimb, te poate ajuta cu succesele tale.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel