8 moduri de a face o persoană să te dorească din momentul în care te întâlnește

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
unsplash, autor Priscilla Du Preez
unsplash, autor Priscilla Du Preez

Atunci când vă căutați un partener sau un loc de muncă, este esențial să faceți o primă impresie bună, deoarece prima impresie este cea care determină modul în care se va dezvolta relația. Acest lucru provine de la strămoșii noștri care au trebuit să se bazeze pe instinctele lor de bază pentru a supraviețui. Noi încă folosim aceeași tehnică. Este subconștient și provocator să ne schimbăm opinia despre prima impresie pe care o avem despre o persoană sau o instituție.

1. Îmbrăcați-vă bine

Primul lucru pe care oamenii îl observă este felul în care ne îmbrăcăm. De aceea, întrebați-vă prietenii (sau stiliștii) ce părere au despre stilul dvs. vestimentar. Întrebați-vă: "Stilul meu vestimentar este în armonie cu cine sunt cu adevărat și cu ceea ce vreau să le arăt celorlalți?".

2. Nu vorbiți despre religie sau politică pentru a deschide o conversație

Râsul și glumele sunt o modalitate excelentă de a sparge gheața într-o situație nouă, dar aveți grijă la glumele pe care le spuneți. Cineva se poate simți ofensat sau nu are același simț al umorului ca și dumneavoastră. Același lucru este valabil și pentru înjurături sau pentru a vorbi despre religie sau politică.


3. Fiți atenți la limbajul corpului

Comunicarea se face în primul rând prin limbajul corpului: cum vă mișcați brațele sau cum înclinați capul. Acestea sunt mici indicii pe care le emiți despre cum percepi interacțiunea în care te afli.

4. Zâmbiți

Zâmbetul este contagios. Când zâmbiți, cealaltă persoană va zâmbi la rândul ei. Le spune: "Sunt o persoană prietenoasă și sigură. Nu-ți fie teamă". Acest lucru vă conferă un aspect deschis și abordabil care îi va face pe oameni să graviteze în jurul dumneavoastră.

5. Vorbiți despre ceva ce știți

Când vorbești, vorbește despre ceva ce știi. Atunci când doriți să contribuiți la o conversație în care nu cunoașteți subiectul, puneți întrebări. Dacă pretinzi că știi ceva și nu știi, te faci să pari un prost. Rețineți că nimeni nu le știe pe toate, dar punând întrebări vă implicați și s-ar putea să învățați ceva.

6. Fiți sincer

Fiți sincer și arătați adevăratul dumneavoastră. Nimic nu este mai atrăgător decât cineva real. Îi dă permisiunea celeilalte persoane să facă la fel și este o bază excelentă pentru o relație de durată.

7. Anunță pe cineva în avans dacă ești într-o dispoziție proastă

Cu toții avem zile bune și zile proaste, așa că este benefic să anunți pe cineva despre starea ta de spirit. Nu este nevoie să explici în detaliu, dar poți spune: "Dacă dau impresia că sunt morocănos sau antisocial, îmi pare rău, dar se întâmplă multe lucruri care nu merg bine acum și nu au nicio legătură cu tine.", relatează yourtango.com 

8. Fă-ți casa primitoare.

Atunci când partenerul vine la tine acasă, ai grijă ca locuința ta să fie curată și cât mai primitoare. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel