6 semne zodiacale puternice din punct de vedere mental, care pot face față oricărei probleme

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: unsplash, autor Ameer Basheer
Sursa foto: unsplash, autor Ameer Basheer

Forța mentală este alcătuită atât din noroc, cât și din abilități. Puterea minții este o artă, o practică, iar arta de a fi puternic mental tinde să favorizeze anumite semne zodiacale. Nu, acești oameni nu sunt "mai deștepți", dar pot face față multor lucruri fără să se simtă zdrobiți, datorită trăsăturilor lor specifice de personalitate. 

1. Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Datorită faptului că Săgetătorul trăiește, practic, în interiorul propriei minți 24 de ore din 24, 7 zile din 7, acești oameni cunosc prea bine terenul forței mentale. Ei procesează bine informațiile și au multe mecanisme diferite pentru modul în care fac față stresului sau problemelor de viață. Dacă Săgetătorii se găsesc în mijlocul unei situații neplăcute, știu cum să o gestioneze - și asta de obicei în privat, fără prea multă fanfară și cu multă încredere că totul va fi bine.


2. Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Ceea ce îi face pe Berbeci atât de puternici este faptul că, din punct de vedere istoric, prin metode de supraviețuire, au devenit unul dintre cele mai puternice semne, din punct de vedere mental. Încăpățânat, așa cum se spune, acest semn tinde să rămână puternic datorită curajului pur; vor supraviețui și prospera, este modul Berbecului. Deși sunt puternici în corp, fizicul nu este nimic în comparație cu depozitele lor mentale.


3. Leu (23 iulie - 22 august)

Leul poate să o facă. Întreabă-l doar pe Leu. Sincer, nu este o glumă. Dacă Leul își pune mintea la contribuție, consideră sarcina îndeplinită. Leul are o rezistență mentală incredibilă și va rezista testului timpului cu isprăvile lor. Cei născuți sub acest semn au făcut multe lucruri uimitoare în timpul vieții lor, iar majoritatea acestor realizări sunt mentale, mai degrabă decât fizice. Da, iubesc lumina reflectoarelor, dar crudul este că, pentru a fi în lumina reflectoarelor, trebuie să ai rezistență mentală pentru a livra ceva valoros - iar ei întotdeauna livrează!

4. Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Trebuie să ai forță mentală pentru a fi atât de sadic, adică, pe bune. Iar Scorpionii chiar sunt sadicii zodiacului. Chiar se bucură de durerea ta - este doar un adevăr. Dar pentru a te bucura de durere, ei bine... este nevoie de rezistență mentală și de abilitate - abilitatea de a ocoli sentimentele umane și de a intra cu adevărat în natura inumană de a fi pur și simplu rău și dur cu ceilalți. Pentru asta este nevoie de talent, iar Scorpionul este un semn al naibii de talentat.


5. Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu întotdeauna alegerea numărul unu "go-to" pentru sănătatea mintală, ei au totuși o șansă bună de a câștiga inelul de alamă cu puterea lor mentală. Sănătate? Nah. Putere? Da. Taurul este hotărât - puternic ca taurul înseamnă o minte puternică, pregătită pentru lume. Este foarte adevărat că sunt încăpățânați și energici, dar nu obții această reputație fiind un fricos mental. O obții fiind un Taur dur și cu un os de ros. Iar ei știu cum să lucreze acel os - și pentru asta e nevoie de rinichi. 

6. Rac (21 iunie - 22 iulie)

Racilor le este greu să fie catalogați ca fiind persoane casnice și slabe care își deplânge tot timpul soarta teribilă. Așa că, pentru a contracara efectul ca întreaga lume să presupună doar că sunt niște cazuri fragile, ei și-au perfecționat "mentalitățile" într-o mare declarație de forță mentală. Acest grup de oameni este alcătuit din meditatori, gânditori, planificatori, designeri și organizatori. Ei știu cum să facă lucrurile să meargă, chiar dacă tu îi pui la îndoială.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel