50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

Autorul articolului: Dana Mihai |
Data publicării:
| Categorie: Știri
50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy
50 Cent confirmă lansarea unui documentar despre Diddy

50 Cent a confirmat că va lansa un documentar în care va detalia acuzațiile de agresiune sexuală la adresa lui Diddy.

Rapperul a dezvăluit că titlul documentarului său va fi Diddy Do It?

50 Cent, al cărui nume real este Curtis Jackson, a împărtășit vestea la o emisiune, anunțând că acesta va fi lansată "în curând".

"Va bate recorduri când va fi lansat", a spus el.

Un reprezentant al companiei sale, Curtis Jackson & G-Unit Film and TV, a confirmat lansarea filmului pentru Entertainment Tonight într-o declarație din decembrie, adăugând că vor dona toate încasările din film victimelor agresiunilor sexuale.

Ilustrația copertei care a fost împărtășită de Diddy pe canalele sale de socializare a fost creată de artistul Kode Abdo și postată inițial pe propriile sale canale de socializare, sub numele Boss Logic. Kode a confirmat ulterior că posterul a fost realizat în glumă, dar a devenit viral și a atras atenția lui 50 Cent, care a folosit ilustrația pentru a promova viitorul serial.

50 Cent și Diddy au o dușmănie de lungă durată.

În 2006, pe piesa The Bomb, 50 Cent a afirmat că Diddy știa cine l-a împușcat pe Notorious B.I.G., rapperul care a fost ucis în 1997, la vârsta de 24 de ani, într-o împușcătură din mașină.

Într-un interviu din 2018, 50 Cent a afirmat că nu mergea niciodată la petrecerile lui Diddy pentru că acesta "te îmbrățișează din față și din spate în același timp".

Luni, casele lui Diddy din Los Angeles și din zona Miami au fost percheziționate de Departamentul de Securitate Internă. Acest lucru pare să fie în legătură cu o serie de investigații în curs de desfășurare privind traficul sexual.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel