3 mici moduri de a face o femeie să se simtă profund atașată de tine

Autorul articolului: Romina Baluta |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
unplash, autor Caleb Ekeroth
unplash, autor Caleb Ekeroth

Dacă vrei să știi exact cum să faci o fată să se îndrăgostească de tine și ce trebuie să faci sau să creezi pentru a-i permite unei femei să se simtă capabilă să se conecteze cu tine la un nivel semnificativ de profund, există câteva lucruri importante pe care trebuie să le știi despre nevoile umane de bază care merg puțin mai adânc decât sfaturile tipice de dating pe care le vei găsi. 

1. Satisfaceți-i nevoia de control

Dacă vrei ca ea să se simtă profund atașată de tine, trebuie să se simtă suficient de sigură pentru a avea încredere în tine. O modalitate de a stabili această încredere este să te asiguri că ea știe întotdeauna când te va vedea sau când va avea vești de la tine. În loc să o lași în aer, îngrijorată de momentul în care o vei suna, îi vei trimite mesaje sau îți vei face planuri să o vezi din nou, menține o comunicare clară, astfel încât să știe la ce să se aștepte. Acest lucru îi permite să știe că este o persoană importantă în viața ta, ceea ce înseamnă că îi îndeplinești și nevoia de a se simți semnificativă.

De exemplu, dacă închei o întâlnire spunând că o vei suna mâine, trebuie să-ți respecți promisiunea. Atunci când o faci, acționezi în integritate cu cine ești și o faci să se simtă văzută și apreciată. Dacă nu o faci, ți-ai încălcat o promisiune. Ca urmare, este probabil să se declanșeze teama ei inconștientă de a fi ignorată, ceea ce înseamnă că va începe să nu aibă încredere în tine.

În timp, promisiunile tale încălcate în mod repetat o vor face să își piardă respectul față de tine. Există o legătură puternică între a simți că ai o anumită măsură de control și a te simți în siguranță. Dacă nu faceți ca o femeie să se simtă în siguranță cu dumneavoastră, probabil că o veți pierde, potrivit yourtango.com

2. Satisfaceți nevoia ei de incluziune

Atunci când îi împărtășești viața și circumstanțele tale, o apropii de tine, făcându-o să se simtă inclusă. Cu cât îi împărtășești mai multe despre tine, cu atât mai mult ea se simte conectată la cine ești. Atunci când îi vorbești deschis despre realizările și problemele tale zilnice, o faci să simtă că face parte din ceea ce se întâmplă în viața ta. Drept urmare, creezi o conexiune mai profundă cu ea, ceea ce este exact ceea ce mulți bărbați încearcă inconștient să evite prin faptul că nu comunică despre lucrurile care sunt importante pentru ei.
Dacă preferi să o asculți în liniște, fără să îi împărtășești prea multe despre tine, s-ar putea să îi satisfaci nevoia de atenție, dar, în cele din urmă, ea va avea impresia că îți oferă totul și tu nu îi oferi nimic. Ea se poate chiar simți inconștient umilită dacă crede că nu o considerați suficient de bună sau de inteligentă pentru ca dvs. să vă confesați cu ea.

Când te întâlnești cu prietena ta, dacă tot ce vrei să faci este să te distrezi și să faci glume cu ea, s-ar putea să crezi că ești amuzant, dar, de fapt, este mai probabil ca maniera ta umoristică să pară că insiști să porți o mască menită să te țină deconectat de ea la o distanță "sigură", în loc să o inviți mai aproape, ceea ce este ceea ce are nevoie pentru a se atașa mai profund de tine.

3. Satisfaceți-i nevoia de afecțiune

Cu toții ne dorim să fim iubiți, adorați și prețuiți, așa că aceste dorințe fac parte din cel de-al treilea ingredient al teoriei lui Schutz. Înțelegerea care dintre cele cinci limbaje ale iubirii vorbiți tu și prietena ta, precum și ce reprezintă fiecare limbaj, este o modalitate excelentă de a-ți întâlni femeia acolo unde se află ea. Conform teoriei despre care a scris pentru prima dată Dr. Gary Chapman în cartea sa, Cele cinci limbaje ale iubirii: How to Express Heartfelt Commitment to Your Mate, fiecare dintre noi are o limbă de dragoste primară (și, de obicei, una secundară), care reprezintă modul în care preferi în mod natural atât să exprimi, cât și să primești dragoste.

Dacă cuvintele de apreciere sunt de o importanță primară pentru o femeie, ea adoră când un bărbat își exprimă gândurile despre inteligența, frumusețea și alte atribute pozitive ale acesteia prin complimente frecvente. Atunci când femeile preferă să primească cadouri, semnele de apreciere din partea dumneavoastră, cum ar fi flori, ciocolată, bijuterii și altele asemenea, îi confirmă că sentimentele dumneavoastră sunt adevărate. Unele se simt cel mai mult iubite atunci când iubitul lor este acolo pentru a îndeplini acte de serviciu sau de devotament, cum ar fi să se asigure că are mereu rezervorul plin de benzină, să ducă gunoiul pe trotuar în ziua în care va fi ridicat sau să repare obiectele stricate din casă.

Un alt mod în care unele femei preferă să ofere și să primească dragoste este prin atingere fizică. O femeie care vorbește acest limbaj al iubirii poate fi deosebit de dornică nu doar să fie intimă, ci și să se îmbrățișeze cu tine în timp ce vă uitați la televizor sau să simtă mâna ta odihnindu-se pe genunchiul ei în timp ce conduceți. În cele din urmă, există femei care simt cel mai deplin dragostea ta atunci când împărtășiți timp de calitate. Atunci când te asiguri să fii acasă la o anumită oră pentru ca voi doi să puteți prinde din urmă, sau când îți rezervi o zi pe săptămână pentru a o petrece doar cu ea, ea se simte în siguranță și în siguranță în dragostea ta pentru ea.


Cu cât învățați mai multe despre limbajul de dragoste al partenerului dumneavoastră, cu atât mai mult îl puteți întâlni acolo unde se află și îl puteți face să se simtă iubit, adorat și prețuit. Iar dacă reușești să faci o femeie să se simtă iubită, satisfăcând în același timp nevoile ei de bază pentru un anumit grad de control și incluziune... ei bine, atunci vei fi stăpânit calea către un atașament profund și o vei face să se îndrăgostească nebunește de tine în schimb.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel