Zodiile care vor renaște din propria cenușă. 2023 va fi un an extraordinar pentru ele

Ema Apostu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pavel Danilyuk)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Pavel Danilyuk)

Începem să numărăm zilele până la finalul anului. O nouă etapă ne așteaptă, așa că merită să înveți din anul care stă să se termine. Există patru zodii care au capacitatea să renască din propria cenușă în 2023. Ești curios care sunt?

Cele mai importante sunt retrogradările lui Marte în Gemeni și a lui Mercur în Capricorn, care ne dau planurile peste cap. Ar fi bine să avem griija la călătorii, la achiziționarea cadourilor sau la organizarea sărbătorilor. Pe 21 decembrie, Jupiter se întoarce în Berbec, dar este posibil să creeze mici artificii, din cauza stresului experimentat. La masa de sărbători, evită discuțiile contradictorii sau cele competitive, despre cine este cel mai reușit membru din familie. Anul se încheie și cu o conjuncție Venus-Pluto în semnul Capricornului, așa că vei vedea în jur multă seriozitate și grijă pentru viitor.

Iată care sunt zodiile care o vor lua de la capăt în 2023!

Previziuni pentru Leu/ Ascendent în Leu

2023 va fi un an interesant pentru cei născuți în zodia Leu sau cu marcaj de Leu. În viața ta, se vor întâmpla foarte multe în acest an și ai capacitatea să renaști. Vorbim despre ideea de transformare sau regenerare, care va fi împământenită adânc în conștiința Leilor. Nu o să mai poți fugi de fricile tale, așa că trebuie să le confrunți. Nu o să mai primești la fel de multe resurse din partea celorlalți, așa că trebuie să te bazezi mai mult pe tine.

Din cauza lui Saturn în Casa a opta, ai multe frustrări pe plan intim, dar și aici apar schimbări. Doar atunci când vei realiza problemele din relații, te poți bucura doar de calitate. În 2023, poți să înveți și să cunoști oameni. Apar îmbunătățiri pe partea profesională - poți fi apreciat de șef sau devii tu un șef mai bun. În noul an, ai grijă de tine, aranjează-te și ieși în lume. Ai mare grijă pe cine lași în viața ta și nu te grăbi să divorțezi sau să te căsătorești. Te vei bucura de carismă și atractivitate în 2023.

Previziuni pentru Fecioară/Ascendent în Fecioară

Anul începe cu Mercur retrograd, așa că poți simți instabilitate. Însă, pe parcurs, lucrurile se stabilizează. Dacă până pe 12 ianuarie, nu trebuie să te grăbești cu deciziile pe plan profesional, după această dată, toate fricile trebuie să dispară. Te poți pierde ușor și ti se pare că nu ai control în primele trei luni ale anului. Însă, din martie, Saturn va intră în Casa a șaptea, a parteneriatelor. Așa că, te vei maturiza.

Poți renaște și din punct de vedere personal. Este o perioadă potrivită să fii singur din martie, mai ales dacă nu vrei o relație. Sau, să găsești partenerul potrivit. Nu alege relații doar de dragul societății. Trebuie să muncești mai mult la tine, nu la cei din jur, ca să fii acceptat și iubit așa cum ești. Va trebui să ai grijă și la modul în care îți gestionezi banii. Din mai, o să vezi luminița de la capătul tunelului, mai ales că apare o perioadă minunată pentru mutat, construit sau învățat. 

Citește mai departe pe astrosens.ro>>

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel