Zodiile care vor pune punct unei relații, sâmbătă, 29 iulie 2023. Vor fi extrem de fericite

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Iată care sunt cele trei semne zodiacale care vor scăpa de o relație toxică din viața lor.

Despărțirea de cineva nu este întotdeauna cel mai rău lucru pe care ni-l putem imagina că se poate întâmpla, mai ales dacă acea despărțire a fost așteptată de mult timp.  Frica de necunoscut îi face pe mulți oameni să rămână în situațiile familiare, chiar dacă aceste situații nu sunt atât de "bune" pe cât ne-ar plăcea să credem că sunt. Pe 29 iulie 2023 este ziua în care trei semne zodiacale decid că despărțirea este ceea ce trebuie să se întâmple, deoarece toate celelalte opțiuni s-au epuizat în mod oficial.

1. Rac 
(21 iunie - 22 iulie)

Ai amânat mult timp să iei decizia de a te despărți sau nu de partenerul tău și, așa cum stă treaba, astăzi, 29 iulie 2023, este acea zi fatidică. Vei vedea că lucrurile capătă sens în timpul tranzitului Lunii în trigon cu Venus. Acest lucru înseamnă că această despărțire pe care ai amânat-o nu mai are niciun motiv real de amânare. Este acum sau niciodată, iar „niciodată” nu este opțiunea ta. Nici măcar nu mai ești îndrăgostit de partenerul tău și, cu cât această șaradă merge mai departe, cu atât te simți mai mult ca un impostor în propria viață.

Luna în trigon cu Venus apelează la partea din tine care tânjește după autenticitate și onestitate, ceea ce înseamnă că în această zi, nu mai poți păstra aparențele unei vieți amoroase fericite. Trebuie să pui capăt acestei situații, odată pentru totdeauna, dacă vrei să fii vreodată fericit. În momentul în care pui capăt, este momentul în care începi să îți trăiești din nou viața ca o persoană fericită.

2. Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)


Dacă cineva din lume ar putea să se agațe de o relație, aceea ești tu, așa că atunci când știi cu adevărat că trebuie să rupi legăturile cu acest partener romantic, o faci cu un plan de rezervă. În timpul Lunii în trigon cu Venus, te vei simți suficient de puternică pentru a pune capăt relației cu partenerul actual, dar s-ar putea să ai pe cineva alături care să fie iubitul tău de rezervă.


Asta s-ar putea să nu te descrie ca pe o persoană minunată, dar aceasta este viața ta, iar dacă nu ești fericit cu persoana cu care ești, atunci faci ceea ce trebuie să faci părăsind-o. Pe 29 iulie 2023, îți vei da seama că ești îndrăgostit de altcineva.

3. Vărsător 
(20 ianuarie - 18 februarie)

Nu ești întotdeauna un partener cu care este ușor să te înțelegi, mai ales pentru că ești foarte independent. Îți scrii propriile reguli și trăiești după ele. Nu ești interesat de compromisuri pentru că... de ce să te deranjezi? Aceasta este viața TA și o vei trăi în felul tău. În timpul Lunii în trigon cu Venus, pe 29 iulie 2023, vei vedea că partenerul tău vrea ca tu să te schimbi pentru el, ca și cum nu ar putea face față persoanei care ești.

Asta e tot ce trebuie să știi pentru a-ți da curaj să părăsești relația. Nu ești aici pentru a aștepta momentul perfect. Simți că despărțirea chiar acum și astăzi, 29 iulie 2023, este cât se poate de perfectă. Așadar, îți urmezi inima, ceea ce te duce într-un loc mult mai fericit.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel