Zodiile care vor avea parte de schimbări în dragoste, pe 18 iulie 2023. Trebuie să iasă neapărat din rutina zilnică

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Marți, 18 iulie 2023, trei zodii vor avea parte de câteva schimbări pe plan sentimental.

Trei semne zodiacale vor avea parte de schimbări în relațiile lor pe 18 iulie. Acum că „luna de miere” s-a terminat, ca să spunem așa, s-ar putea să descoperim că rutina vieții obișnuite, de zi cu zi, cu partenerul nostru romantic are nevoie de ceva care să o facă mai interesantă. Nu este nevoie neapărat de senzații tari, dar monotonia într-o relație nu ar trebui să existe. Avem nevoie de ceva de făcut și, deși viața este plină de  rutină în general, dacă nu suntem atenți, putem deveni nu doar plictisiți de partenerii noștri, ci și plictisitori, noi înșine. Noi suntem parte din soluție aici, iar pentru trei semne zodiacale, această zi este cea în care lucrurile au un mare potențial de schimbare.

1. Taur
(20 aprilie - 20 mai)

Dacă cineva este progresist când vine vorba de relația romantică, acela ești tu, Taur. Știi ce îți dorești și, deși de multe ori ajungi să "visezi" la asta, în această zi, în timpul lui Mercur în cuadratură cu Jupiter, vei dori să pui banii acolo unde le e locul. Tu și partenerul tău ați început să aruncați numai cu vorbe și nu dați dovadă de nicio acțiune, și amândoi vedeți că se întâmplă asta. Nu este modalitatea de a vă atinge obiectivele și știți asta. Pe 18 iulie 2023, în timpul tranzitului lui Mercur în cuadratură cu Jupiter, vei lua o decizie fermă de a înceta cu vorbele și de a trece la acțiune. Schimbarea majoră de care ai nevoie în viața ta, Taur, este cea care te face să-ți trăiești viața, alături de partenerul tău, în loc să o privești cum trece pe lângă tine. Ești nerăbdător să începi călătoria. 

2. Fecioară 
(23 august - 22 septembrie)


A trecut atât de mult timp de când tu și partenerul tău ați decis să faceți ceva mai mult decât să "existați" împreună și, deși nu este nimic rău în a ști că ți-ai găsit partenerul perfect, s-ar putea să ajungi să observi că partenerul tău perfect este un melc uman, ceea ce înseamnă că, la fel ești și tu. Acest lucru nu este însă posibil. Voi doi trebuie să profitați de inspirația care vine odată cu tranzitul de astăzi al lui Mercur în cuadratură cu Jupiter și trebuie să faceți ceva din viața voastră. Așadar, pune jos telecomanda și fă altceva decât să stai pe canapea. 

3. Capricorn 
(22 decembrie - 19 ianuarie)

Ați căzut într-o rutină amândoi, ceea ce nu-i deloc benefic. Iată-vă pe amândoi, stând pe canapea, fără să străluciți, fără să aveți altceva de făcut decât să vă mai uitați unul la altul din când în când. Astea sunt semnele tale de viață, nu-i așa? Astăzi, 18 iulie 2023 îți aduce ocazia de a fi martor la ceea ce se întâmplă în viața ta. Când vei prinde din urmă plafonarea în care a ajuns relația ta, îți va veni să țipi. Nu acesta a fost planul. Astăzi este ziua în care faci schimbări mari, Capricorn. Mercur în cuadratură cu Jupiter este un tranzit inspirat care te va împinge la acțiune dacă îi permiți. Nu, nu poți da înapoi, motiv pentru care amândoi aveți nevoie de schimbări majore. Este timpul să începeți să trăiți din nou. Puneți-vă pe treabă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel