„Ziua Metallica‟ în San Francisco: Cum au marcat rockerii această onoare specială

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Metallica invadează Fortnite! Ce surprize pregătesc pentru fanii jocului
Metallica invadează Fortnite! Ce surprize pregătesc pentru fanii jocului

Trupa rock de renume s-a format în Los Angeles în 1981, dar și-a câștigat notorietatea în San Francisco, ceea ce a determinat primarul orașului, London Breed, să oficializeze data de 16 decembrie ca zi dedicată în întregime trupei.

„Sunt parte din acestă comunitate...‟ explică primarul Breed la Blabbermouth. „Au schimbat viaţa oamenilor din generaţii diferite. Şi, în numele primăriei şi al consiliului local din San Francisco, vreau să declar, în mod oficial, «Ziua Metallica» pe 16 decembrie‟, a continuat acesta.

„Sufletul nostru va fi întotdeauna în San Francinsco. Metallica şi San Francisco sunt sinonime‟, a ţinut să precizeze toboşarul trupei Lars Ulrich. Totuşi ce a făcut el şi restul trupei pentru a primi asemenea onoare?

Aniversarea a 40 de ani de existență a trupei legendare a fost marcată prin instituirea oficială a "Zilei Metallica", în onoarea lor, precum și pentru a comemora trecerea a 20 de ani de la lansarea albumului lor "Metallica" (The Black Album), în 1991.

Primăria a organizat o serie de evenimente speciale în cadrul "preluării" orașului de către Metallica, inclusiv două concerte extraordinare susținute de membrii faimoasei formații. Un alt moment important a fost curățarea plajei, desfășurată în cadrul acestor evenimente oficiale.

În primele lor etape, trupa a început să concerteze în Los Angeles, dar conform lui Lars, "pur și simplu nu ne-am potrivit cu peisajul de la Sunset Strip și Hollywood. Ne-am simțit ca niște străini acolo. Așa că am venit în San Francisco în septembrie 1982 și ne-am integrat perfect. Am fost primiți cu brațele deschise aici!" a adăugat acesta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel