23 iulie, Ziua Înghețatei de Vanilie. Este cea mai populară aromă din America

Autorul articolului: Sonia Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
23 iulie. FOTO: Pexels @Snapwire
23 iulie. FOTO: Pexels @Snapwire

Ziua Înghețatei de Vanilie. Cinci moduri de a o sărbători cum se cuvine.

Realizată prin congelarea unei creme din smântână sau lapte, zahăr, ouă și boabe de vanilie sau arome, înghețata de vanilie este cea mai populară aromă de înghețată în Statele Unite și Canada, conform unor sondaje, notează Time and Dates.

Astăzi este Ziua Înghețatei de Vanilie, iar temperaturile cu care ne confruntăm în această perioadă reprezintă un motiv foarte bun pentru a celebra cum se cuvine această zi.

Cinci moduri de a sărbători ziua înghețatei de vanilie

Iată care sunt cele mai moduri de a sărbători această zi specială pentru iubitorii de înghețată. 

Fă-ți propria înghețată

Să-ți faci propria înghețată de vanilie este surprinzător de ușor. Ai nevoie doar de lapte, smântână, zahăr și extract de vanilie. Combinați ingredientele și bateți-le până când ajunge la o textură cremoasă. Apoi congelați peste noapte și savurați!

Ieșiți la o înghețată

Răsfață-te cu o cupă de înghețată de vanilie delicioasă de la magazinul tău local preferat sau explorează un loc nou cu arome unice. Poți chiar să fii creativ și să o asociezi cu alte elemente, cum ar fi fudge fierbinte sau fructe proaspete.

Coaceți cu înghețată de vanilie

Înghețata de vanilie poate fi folosită în multe moduri diferite atunci când coaceți. Folosește-o în prăjituri, cupcakes, brownies, fursecuri, plăcinte și multe altele! Posibilitățile sunt infinite.

Savurați o înghețată

Ce este mai bun decât o înghețată clasică? Începeți cu două cupe de înghețată de vanilie, apoi completați-o cu o mulțime de topping-uri amuzante, cum ar fi sirop de ciocolată, sprinkles, nuci, frișcă și o cireașă în vârf.

Organizează o petrecere cu înghețată

Invită-ți prietenii la tine pentru o seară de înghețată de vanilie. Servește niște bunătăți delicioase făcute în casă și nu uita de barul de topping-uri!

Vezi și: Salată mexicană cu pui. Rețeta de vară

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel