Ziua Copilului, la Brașov. Evenimente și surprize, de 1 Iunie: Autobuzul copiilor, plin cu jucării și baloane, fără opriri în stații

Ema Apostu |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: pxhere.com

Piaţa Sfatului devine Piaţa Veseliei! Pe 1 iunie, în inima Braşovului, copiii vor fi în centrul atenţiei. Pentru ei se pregăteşte un eveniment de zile mari, cu muzică, dans, teatru şi ateliere.

Evenimentul organizat de Primăria Braşov, în parteneriat cu Asociaţia "Breasla Meşteşugarilor din Ţara Bârsei", doreşte să ofere nu doar o singură zi, ci cinci zile dedicate copilăriei.

Astfel, în timp ce "copiii" mari se vor putea bucura de un târg interactiv în care se vor găsi standuri cu produse realizate în ateliere manufacturiere, de la jucării din lemn şi textile, până la turtă dulce şi ciocolată de casă, prichindeii vor putea participa la o mulţime de activităţi dedicate lor. Astfel, cei mici vor putea învăţa diverse tehnici manuale şi vor putea participa la realizarea diverselor obiecte.

În plus, organizatorii au pregătit un mini cinema în care, vizitatorii se vor putea urmări episoadele serialului "Legendarium", primul desen animat 3D realizat în România, într-un studio profesionist din Odorheiul Secuiesc. Micii vizitatori vor mai putea participa la jocuri interactive, câştigătorii primind ca premiu o revistă pentru copii, editată cu acest prilej.

În Piaţa Sfatului, după-amiezile vor fi dedicate muzicii, dansului şi teatrului, urmând ca printre spectacolele stradale să se numere acte artistice puse în scenă de copii şi tineri talentaţi, premiaţi la festivalurile de muzică din toată ţara, dar şi de artişti cu experienţă. De asemenea, trupele de teatru şi ansamblurile de dansuri vor oferi un spectacol de zile mari în aer liber, scrie Rador.

Reamintim că anul acesta, copiii şi părinţii se vor bucura de o minivacanţă de cinci zile. Reamintim că din anul 2017, ziua de 1 iunie a devenit liberă pentru toţi angajaţii la stat. Radio România Braşov FM este partener media al evenimentului din Piaţa Sfatului şi va fi prezent cu un număr artistic pus în scenă de finaliştii "Vocea de Radio". Întregul program al evenimentului îl puteţi găsi aici: https://online.fliphtml5.com/ltdhr/rmzl/#p=8

Autobuzul copiilor

Pe străzile din Braşov, din 1 până în 10 iunie va circula Autobuzul copiilor. Mai mult, pe 1 iunie, esplanada din faţa Rectoratului,

"Prin demersul nostru, ne dorim să obţinem zâmbete de la cei mai mici dintre călătorii noştri. Atât ei, cât şi părinţii lor, vor înţelege că deplasarea cu mijloacele de transport public din Braşov este plăcută şi sigură.", a declarat purtătorul de cuvânt al RAT Braşov, Silviu Ştefan.

Autobuzul copiilor va circula între orele 16:15 - 19:45, în opt curse, pe traseul Livada Poştei - Castanilor - Livada Poştei. Călătoria va fi gratuită, fără opriri în staţii, dar cu multe jucării şi baloane amplasate în autobuz, precum şi cu muzică pe gustul celor mici. Doar la prima cursă, cea din 1 iunie, de la orele 16:15, copiii vor fi însoţiţi şi de Minnie şi Mickey Mouse.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel