Zendaya şi rapperul Bad Bunny, printre copreşedinţii Met Gala 2024

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Actriţa Zendaya şi cântărețul Bad Bunny se numără printre copreşedinţii viitoarei Met Gala, un important eveniment monden newyorkez în cadrul căruia vedetele defilează în ţinute extravagante.

Zendaya și Bad Bunny vor forma un cvartet cu Jennifer Lopez şi cu actorul australian Chris Hemsworth, celebru pentru rolul lui Thor din universul Marvel. Conform "tradiției" evenimentului, cele două o vor însoţi pe treptele de la Met Gala pe figura principală, mereu prezentă, redactorul-şef al revistei "Vogue", Anna Wintour.

"Un verano sin ti" (2022) şi "Nadie Sabe Lo Que Va a Pasar Manana" (2023), sunt albumele lui Bad Bunny care l-au ridicat în poziția a doua de cel mai ascultat artist din lume pe platforma de streaming Spotify.

Metropolitan Museum subliniază că gala a strâns 223,5 milioane de dolari pentru The Costume Institute

Descoperită inițial pe Disney Channel, Zendaya și-a câștigat notorietatea prin filmele în care jucat, mai ales în interpretarea sa din serialul HBO "Euphoria". Acesta este un serial ce explorează viața adolescenților, abordând teme precum traumele, relațiile și dependența. Met Gala, un eveniment remarcabil atât pentru celebrități, cât și pentru scopurile filantropice, reprezintă principala sursă de finanțare pentru departamentul muzeului dedicat modei, cunoscut sub numele de "The Costume Institute".

Metropolitan Museum subliniază că "până în prezent, şi de când Anna Wintour, administratoare a Met, a preluat conducerea, gala a strâns 223,5 milioane de dolari pentru The Costume Institute".

Evenimentul are loc în fiecare an în prima zi de luni a lunii mai și coincide cu deschiderea marii expoziții a "The Costume Institute". În anul 2024, expoziția este dedicată "frumuseților adormite" ale muzeului, adică pieselor vestimentare mai vechi și mai fragile din colecția sa, conform Agerpres.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel