Zendaya, milionară de la o vârstă fragedă. Pe ce își cheltuie banii actrița din Spiderman

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Frumoasa Zendaya, actrița din Spiderman: No Way Home, are o avere estimată la 15 milioane de dolari. Iată pe ce cheltuie vedeta banii.

Zendaya Coleman și-a început cariera de actriță ca star Disney la vârsta de 14 ani. Ea a jucat în serialul de televiziune Shake It Up în rolul personajului Rocky Blue, alături de Bella Thorne, până în 2013. În paralel cu cariera sa de televiziune, a avut și roluri mai mici în filme și emisiuni de pe Disney Channel. După ce a făcut incursiuni în lumea modelingului, a dansului și a modei, primul ei rol în lungmetraj a venit în 2017, în Spiderman: Homecoming, interpretând rolul lui MJ sau Michelle. După acest rol, ea a devenit parte din multe filme și emisiuni de televiziune cu buget mare și a obținut mai multe contracte de publicitate. În 2020, Zendaya a creat istorie devenind cea mai tânără actriță care a câștigat un premiu Emmy pentru cel mai bun rol principal pentru rolul din Euphoria.

Cu o avere netă de 15 milioane de dolari, lui Zendaya îi place să își cheltuiască banii pe proprietăți imobiliare, artă, automobile și ținute spectaculoase pentru covorul roșu.

Și-a cumpărat o vilă Northridge, Los Angeles

La vârsta de 20 de ani, în 2017, Zendaya a devenit proprietara unei vile de lux. Actrița a cumpărat o casă în cartierul Northridge din Los Angeles pentru 1,4 milioane de dolari. Casa are cinci dormitoare și cinci băi, cu sufragerie și living separate, după cum notează Observer. Partea preferată a lui Zendaya din casă este scara în spirală a Cenușăresei, pe care și-a dorit-o încă de când era copil. Casa în stil mediteranean are un apartament matrimonial de lux, o terasă mare, un spa și o piscină, potrivit The Richest.

Pasionată de mașini de lux, Zendaya deține mai multe mașini în colecția sa și este văzută plimbându-se prin  Los Angeles sau ajungând la o premieră într-una dintre mașinile sale. 

Are un conac în...

Citește mai mult pe Spectacola

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel