Zendaya ar putea reveni în industria muzicală „într-o zi"

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa Foto: Agerpres
Sursa Foto: Agerpres

Zendaya a vorbit despre revenirea ei în industria muzicală.

În timpul unei apariții într-un episod viitor al emisiunii The Jennifer Hudson Show, vedeta din Dune a explicat de ce a încetat să mai lanseze muzică.

„Iubesc muzica și este ceva care a fost special pentru mine”, i-a spus Zendaya, în vârstă de 27 de ani, prezentatoarei talk-show-ului.

„Cred că a fi în industria muzicală, poate că nu a omorât bucuria muzicii, dar este atunci când pui împreună muzica și afacerile. Uneori nu se poate simți atât de bine”.

Vedeta Euphoria a lăsat apoi să se înțeleagă că ar putea lansa mai multă muzică în viitor.

„Știi, cred că dacă ar fi momentul potrivit și ar veni, pentru că îmi place să creez pentru mine, dar dacă ar fi un moment, poate că aș scoate ceva. Nu o lua razna! Vom vedea, dar poate într-o zi”, a explicat Zendaya.

Fosta vedetă Disney și-a lansat albumul de debut autointitulat în 2013, dar la scurt timp după aceea și-a prioritizat cariera de actriță.

În altă parte a interviului, câștigătoarea Globului de Aur a dezvăluit că era cât pe ce să nu i se alăture lui Labrinth pe scenă la Coachella anul trecut, care a fost prima ei reprezentație live din ultimii șapte ani.

„M-a întrebat dacă vreau să ies și să cânt și imediat am zis: «Oh, absolut nu». Am zis: „Nu pot să fac asta”", și-a amintit vedeta Challengers, adăugând că i-a fost teamă că va avea «trac».

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel