WRS, câștigătorul ”Eurovision” România, a furat meserie de la cei mai buni. Care e PREMONIȚIA Ilincăi Băcilă

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

WRS, băiatul din Buzău, a primit doar cuvinte de laudă.

WRS a depășit orice așteptări și a reușit să câștige ediția națională a Eurovision, așa încât România îl va avea ca reprezentant la concursul de la Torino.

Pe numele lui  Andrei Ursu, WRS a început ca dansator în producțiile de televiziune "Românii au talent" și "Vocea României". Ulterior, Andrei a făcut parte din trupa de băieți Shots.

”Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști”, recunoaște WRS, care spune că a colaborat, ca dansator, cu Antonia, Ruby sau Andreea Bănică.

"Numele meu este Andrei Ursu, cel de scenă WRS, sunt un artist din Buzău, născut în 1993. Fac multă muzică și scriu și pentru alții. Îmi place să petrec. Îmi place să dansez, am început la „Românii au talent” și „Vocea României”, așa mi-am început eu cariera. Părinții mei sunt ambii dansatori și am început să dansez de foarte mult, de copil, de la vreo 12 ani am început. Am dansat cu alți artiști înainte să ajung la Pro TV, am dansat cu Antonia, cu Corina Bud, Andreea Bănică, Ruby. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști", a povestit WRS pentru click.

Cariera muzicală - Meseria ”se fură”

WSR spune că perioada în care a avut acces la artiști precum Inna sau Carla’s Dreams a fost esențială pentru cariera sa ulterioară. ”Am stat cu aceștia în studio, am văzut cum se scrie muzică”, explică WRS.

"Am intrat în showbiz că să le fur pâinea celor cu care am dansat. Am învățat foarte multe de la ele. Am învățat foarte multe lucrând pentru alți artiști la Global Records, pentru că m-am angajat la Global Records acum 7 ani. Și, am stat acolo, mi-am luat câteva modele cum ar fi Inna, Carla’s Dreams, The Motans, care sunt nume imense în lumea muzicală. Și am stat cu aceștia în studio, am văzut cum se scrie muzică. Am avut niște modele în el. Sunt un tip norocos. Norocul meu a apărut când Alex Cotoi mi-a zis „băi, tu ai ceva, haide în studio și hai să lucrăm”. Vorbesc de carieră solo. Trupa Shot a fost pe val când eram la Vocea României. M-a văzut Smiley. A fost foarte tare trupa Shot, dar, pentru acel moment din viața mea, a fost fix ce trebuie", a mai declarat WRS.

Premoniția Ilincăi Băcilă

Fosta reprezentantă a României la concursul Eurovision din 2017 și-a spus părerea despre câștigătorul din 2022.

Eu deja sunt 100% convinsă și am cea mai mare încredere că WRS va face o figură foarte frumoasă. Eurovision este foarte spontan, adică sunt unele lucruri pe care le simți înainte, dar nu poți să spui niciodată ăsta va fi câștigătorul sau show-ul se va desfășura astfel. Am toată încrederea în WRS că o să facă un lucru minunat acolo și oricare ar fi rezultatul, nu o să ne facem de rușine”, a declarat, pentru WOWbiz, Ilinca Băcilă.

Piesa câștigătoare

WRS, pe numele său Andrei Ionuț Ursu, este interpret și compozitor și început să cânte din copilărie, însă, pe lângă muzică, printre pasiunile sale se mai numără dansul, designul grafic, editarea video și pictura. WRS mărturisește că „Let me try” este piesa care i-a plăcut cel mai mult dintre toate proiectele României la Eurovision, iar acum este pregătit să-și reprezinte țara pe scena celui mai mare concurs internațional de muzică, cu propria melodie - „Llamame”: „Eurovision este un prilej rar în care muzica mea poate fi împărtășită cu milioane de oameni. În plus, mă pot inspira pe mai departe, cariera mea fiind abia la început.”.

Reprezentantul României la Eurovision 2022 dezvăluie rețeta câștigătoare la Selecția Națională din acest an: „Am ales o piesă care îmi descrie foarte elegant stilul meu muzical: plin de căldură, ritmuri de club și influențe sudice.”

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel