Wiz Khalifa mărturisește că merge la cluburi de striptease cu mama lui

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Wiz Khalifa
Sursa: captură Youtube Wiz Khalifa

Rapperul american Wiz Khalifa a dezvăluit recent o latură neașteptată a relației sale cu mama sa, Peachie Wimbush. În cadrul emisiunii „The Jennifer Hudson Show”, artistul în vârstă de 36 de ani a mărturisit că el și mama sa petrec mult timp împreună, mergând chiar și la cluburi de striptease.

„Facem totul împreună”, i-a spus Wiz prezentatoarei talk-show-ului. „Mergem la cluburi de striptease împreună. Am fost în Mexic împreună. Am fost la Coachella împreună”. Despre mama sa, Wiz a adăugat: „Peachie e un superstar. Dacă o întâlnești, te vei îndrăgosti de ea”.

Interviul a abordat și viața de familie a lui Wiz. Jennifer Hudson l-a întrebat despre fiul său de 11 ani, Sebastian, pe care îl are cu fosta soție Amber Rose, precum și dacă micuțul moștenește latura sa creativă. „Da, 100%. E un amestec, pentru că și mama lui este foarte creativă”, a răspuns artistul. „Suntem părinți expresivi și îi permitem să fie el însuși, să își găsească propriile pasiuni și să facă lucruri care îi plac și îl fac să se simtă copil”, a mai spus el.

Artistul hip-hop și Amber Rose s-au căsătorit în iulie 2013, însă relația lor a durat doar 14 luni, modelul cerând divorțul în septembrie 2014.

În prezent, Wiz Khalifa se pregătește pentru lansarea celui mai recent album al său, „Kush & Orange Juice 2”, continuarea mixtape-ului său din 2010.

„Am vrut să relansez proiectul, să îi adaug o notă nouă și să ofer fanilor ceva pe care să se distreze”, a spus el despre viitorul album. „Pentru asta sunt cunoscut, pentru a crea o atmosferă fantastică. Același vibe pe care îl am în studio urmează să îl aduc și în lume”, a conchis acesta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel