Will Smith şi Martin Lawrence vor fi “Bad Boys” pentru a patra oară

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 02 feb 2023, 12:20 | Categorie: Știri
Will Smith şi Martin Lawrence vor fi “Bad Boys” pentru a patra oară/ Facebook
Will Smith şi Martin Lawrence vor fi “Bad Boys” pentru a patra oară/ Facebook

Actorii Will Smith şi Martin Lawrence au anunţat că vor filma al patrulea film al francizei “Bad Boys”.

Pelicula este în faza de pre-producţie va fi regizată de Adil El Arbi şi Bilall Fallah, iar scenariul va fi semnat de Chris Bremner.

Cei doi cineaşti au regizat, de asemenea, Bad Boys for Life în 2020, care i-a adus din nou împreună pe Will Smith şi pe Martin Lawrence la 25 de ani de la producţia originală Bad Boys şi a avut încasări de 426,5 de milioane de dolari global.

Will Smith şi Martin Lawrence au filmat împreună un videoclip, iar titlul sub care l-au postat a fost: “Era şi timpul!”. În videoclip, Will Smith conduce spre locuinţa lui Lawrence şi spune: Am un anunţ de făcut. Trebuie să vă opriţi din a derula în sus şi în jos. După ce ajunge la uşa lui Lawrence, cei doi actori anunţă că cel de-al patrulea film al francizei este oficial în lucru.

Franciza Bad Boys îi are drept protagonişti pe Mike Lowrey (Smith) şi Marcus Burnett (Lawrence), doi detectivi din brigada antidrog a poliţiei din Miami care rezolvă cazuri importante şi se luptă cu reţele de traficanţi. Primele două filme au fost lansate în 1995 şi 2003 şi au fost regizate de Michael Bay. Bad Boys for Life, al treilea film din serie, a fost lansat în ianuarie 2020.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Will Smith (@willsmith)

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite