Will Smith și-a cerut scuze lui Chris Rock. ”Mi-am ieșit din minți și m-am înșelat”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Will Smith a ieșit cu o primă declarație după evenimentul care a făcut înconjurul planetei.

Incidentul de duminică seara s-a petrecut chiar înainte ca Smith să câștige Oscarul pentru cel mai bun actor, când comediantul Rock a fost pe scenă pentru a prezenta premiul pentru cel mai bun documentar.

Rock a făcut o glumă despre capul ras al lui Pinkett Smith, soția lui Will Smith.

Cum s-a scuzat actorul

”Violența, în toate formele ei, este otrăvitoare și distructivă. Comportamentul meu la Premiile Academiei de aseară a fost inacceptabil și nu poate fi scuzat. Glumele la adresa mea fac parte din slujbă, dar o glumă despre starea medicală a lui Jada a fost prea mult pentru mine și am reacționat emoțional.

Aș dori să-ți cer scuze în mod public, Chris. Mi-am ieșit din minți și m-am înșelat. Sunt jenat iar acțiunile mele nu reflectă bărbatul care vreau să fiu. Nu există loc pentru violență într-o lume a iubirii și bunătății.

De asemenea, aș dori să-mi cer scuze Academiei, producătorilor emisiunii, tuturor participanților și tuturor celor care urmăresc din întreaga lume. Aș dori să-mi cer scuze familiei Williams și familiei mele King Richard. Regret profund că comportamentul meu a pătat ceea ce a fost o călătorie superbă pentru noi toți.”, a spus Will Smith.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel