Will Smith interpretează Men in Black în timpul unei apariții surpriză la Coachella

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Will Smith dezvăluie cum Bad Boys 4 a trebuit să se "filmeze în jurul" burticii gravidei Vanessa Hudgens / Facebook
Will Smith dezvăluie cum Bad Boys 4 a trebuit să se "filmeze în jurul" burticii gravidei Vanessa Hudgens / Facebook

Will Smith și-a făcut o apariție surpriză pentru a interpreta piesa Men in Black, din 1997, în timpul prestației lui J Balvin la Coachella, duminică.

Actorul premiat cu Oscar a apărut costumat în personajul său din Men in Black, Agent J, spre finalul setului cântărețului columbian de la festivalul cu tematică extraterestră din California.

Îmbrăcat în costumul clasic și cu ochelari de soare, Will a apărut de pe o platformă de sub scenă, în timp ce mulțimea era înnebunită. El a interpretat piesa care dă titlul filmului SF în fața unui cap de extraterestru gigantic, alături de dansatori de rezervă îmbrăcați în agenți Men in Black sau în extratereștri.

Cântărețul Mi Gente, îmbrăcat într-un hanorac argintiu, nu a contribuit vocal și a dansat alături de Will în timpul primei strofe și al refrenului. Cu toate acestea, au făcut coregrafia originală unul lângă altul în timpul secțiunii "just bounce with me".

Setul surpriză s-a încheiat cu J Balvin fiind scos de pe scenă de agenții Men in Black. Will a scos apoi neuralyzerul, dispozitivul de ștergere a memoriei din film, l-a ținut spre public și l-a apăsat în timp ce luminile scenei deveneau de un alb strălucitor.

În ciuda faptului că a fost scos de pe scenă, J Balvin a revenit rapid pentru a-și încheia setul cu Qué calor, colaborarea sa cu Major Lazer, și In da Getto.

Actorul hollywoodian, care se străduiește să își reconstruiască imaginea după ce l-a pălmuit pe Chris Rick la premiile Oscar 2022, a mai apărut anterior pe scena Coachella în 2019, când s-a alăturat fiului său Jaden Smith, în vârstă de 25 de ani, pentru o interpretare a piesei sale Icon.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel