Will Smith „înțelege pe deplin” dacă publicul va evita filmele sale după palma de la Oscar

Autorul articolului: Alexandru Negrici | Dată: 29 noi 2022, 09:54 | Categorie: Lifestyle

Will Smith spune că „înțelege complet” dacă publicul nu este pregătit să-l privească pe ecran în timp ce promovează primul său film de când l-a pălmuit pe Chris Rock pe scenă la Oscar, dar speră că acțiunile sale nu vor „penaliza” filmul, care este lansat în perioada premergătoare sezonului oficial de premiere.

 

Într-un interviu de televiziune pentru Fox 5, actorul a recunoscut sentimentele mixte ale oamenilor despre faptul că l-au văzut în public din nou, înainte de lansarea dramei despre sclavie „Emancipation”, regizată de Antoine Fuqua, și primul proiect major al lui Smith de la ceremonie, notează The Guardian.

„Înțeleg perfect asta, dacă cineva nu este pregătit”, a spus Smith pentru Fox 5. „Aș respecta absolut asta.

„Preocuparea mea cea mai profundă este echipa mea. Antoine a făcut ceea ce cred că este cea mai măreață muncă din întreaga sa carieră... oamenii din această echipă au făcut unele dintre cele mai bune lucrări din întreaga lor carieră, iar speranța mea cea mai profundă este că acțiunile mele nu-mi penalizează echipa.

„Deci, în acest moment, pentru asta lucrez. Asta sper. Sper că materialul, puterea filmului, actualitatea poveștii – sper că binele care se poate face – va deschide cel puțin inimile oamenilor pentru a vedea, recunoaște și sprijini artiștii incredibili din în jurul acestui film.”

„Emancipation” spune povestea unui sclav fugar, pe nume Gordon, cunoscut și sub numele de „Whipped Peter”, care a făcut obiectul unor fotografii celebre care documentau cicatricile de pe spate de la biciuirile pe care le-a primit. Imaginile șocante au fost publicate în întreaga lume în 1863, alimentând mișcarea aboliționistă.

Lansarea filmului a fost amânată în mai, parțial din cauza preocupărilor legate de consecințele acțiunilor lui Smith la Premiile Academiei. Filmul va fi lansat în cinematografele din SUA săptămâna aceasta, înainte de a fi difuzat pe Apple TV+ din 9 decembrie.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite