Will Smith. Încă o lovitură pentru actor. ”Prințul din Bel Air”, aproape să RĂMÂNĂ fără agent

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Actorul este încă urmărit de incidentul de la decernarea premiilor Oscar.

Consecințele pălmuirii lui Chris Rock, unul dintre prezentatorii premiilor Oscar de anul acesta,  continuă să-l prindă din urmă pe Will Smith.   

După ce au văzut reacția negativă din partea publicului, agenția CAA (Creative Artists Agency), cea care îl reprezintă pe actor de mai mulți ani la Hollywood, încă analizează dacă va mai lucra sau nu cu Will Smith.

Deși, oficial, Smith este încă clientul  al agenției, o serie de publicații media au raportat că directorul CAA  Bryan Lourd se confruntă cu o „ dilemă serioasă ” cu privire la viitorul contractului cu Smith.

 Bryan Lourd ar fi declarat că agenția trebui să scape cât mai repede de asocierea cu actorul de 53 de ani, însă nu s-a conturat încă o decizie în cadrul companiei.

Ceremonia Oscarurilor din acest an a fost marcată de momentul în care Will Smith îl lovește pe Chris Rock pentru o glumă despre Jada Pinkett.

Chris Rock, în timp ce prezenta categoria pentru cel mai bun documentar, a făcut o glumă despre Jada Pinkett Smith, soția lui Will Smith.

După privirea ei, nu a apreciat gluma despre aspectul ei. Will Smith a părut să râdă la început, dar apoi s-a ridicat rapid de pe scaun și l-a lovit pe Rock peste față.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel