Will Smith dezvăluie cum Bad Boys 4 a trebuit să se "filmeze în jurul" burticii gravidei Vanessa Hudgens

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
"Bad Boys: Ride or Die" domina box-office-ul nord-american cu 56 de milioane de dolari în primul weekend / Facebook
"Bad Boys: Ride or Die" domina box-office-ul nord-american cu 56 de milioane de dolari în primul weekend / Facebook

Smith și-a amintit că vorbele sale de încurajare pentru actriță atunci când aceasta se chinuia pe platou au fost: "Vei putea spune mereu copilului tău că a jucat în această scenă".

Will Smith a avut cuvinte de încurajare pentru Vanessa Hudgens, colega sa din Bad Boys: Ride or Die, în timpul filmărilor care s-au complicat din cauza sarcinii acesteia.

Filmările pentru cel de-al patrulea episod al francizei de comedie de acțiune au început în martie 2023, dar au fost întrerupte din cauza grevei actorilor SAG-AFTRA, care a durat 118 zile, din iulie până în noiembrie 2023.

Hudgens, în vârstă de 35 de ani, și-a arătat burtica de gravidă la Premiile Oscar 2024, iar Smith, în vârstă de 55 de ani, a declarat pentru Entertainment Tonight că, atunci când filmările la "Ride or Die" au fost reluate după grevă, sarcina ei a reprezentat o mică provocare.

"Așa că a avut loc greva și, când s-a întors și a trebuit să terminăm filmul, a fost vorba de fapt despre a încerca să ne dăm seama cum să filmăm în jurul sarcinii ei", a declarat starul din Men in Black.

Smith a lăudat-o pe absolventa de la High School Musical, care o interpretează pe experta în arme Kelly în franciză, numind-o "o muncitoare".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel