WhatsApp pregăteşte lansarea unui design nou

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 12 sep 2023, 14:16 | Categorie: Știri
WhatsApp pregăteşte lansarea unui design nou/Freepik
WhatsApp pregăteşte lansarea unui design nou/Freepik

Pe lângă toate funcţionalităţile pe care le-a lansat în ultimele luni, WhatsApp lucrează şi la un nou design, care va face aplicaţia să arate mai modern.

Deși este cea mai populară aplicație de comunicare, WhatsApp a rămas în urmă față de concurență, atât în ceea ce privește funcționalitățile, cât și în ceea ce privește aspectul.

Deși au fost adăugate o serie de funcționalități noi în ultima vreme, în ceea ce privește aspectul, aplicația a păstrat același design de foarte mulți ani.

Se pare, însă, că cei de la WhatsApp sunt şi ei conştienţi de problemă şi lucrează la un nou design. Indicii despre acesta au fost descoperite în codul aplicaţiei beta de Android.

Viitoarea interfaţă nu schimbă fundamental aspectul aplicaţiei, dar o face să arate mai modern, cu elemente mai bine definite şi mai uşor accesibile.

Secţiunile importante sunt grupate pe bara de butoane de jos, iar banda verde din partea de sus dispare, făcând loc unui spaţiu alb, unde restul opţiunilor devin mai vizibile.

Alături de funcţii precum cea de căutare şi de accesare a camerei foto, tot în partea de sus îşi vor face loc o serie de filtre, pe baza cărora vor putea afişate doar anumite chat-uri. Filtrele pot fi folosite, de exemplu, pentru a afişa doar chat-urile cu mesaje noi sau doar cele cu discuţii personale.

Rămâne de văzut acum când va fi lansat nou design şi dacă aceasta este versiunea finală sau, până în momentul lansării, vor fi aduse şi alte schimbări.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience