WhatsApp introduce cerințe noi pentru utilizatori

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Securitate online: Cum acționează hackerii care fura conturi WhatsApp și metode de protecție/ Freepik
Securitate online: Cum acționează hackerii care fura conturi WhatsApp și metode de protecție/ Freepik

WhatsApp este în proces de testare a unei funcționalități noi care necesită ca utilizatorii să valideze adresele lor de e-mail pentru a se autentifica.

În versiunea beta cea mai recentă a WhatsApp, unii utilizatori au fost solicitați să utilizeze adresele lor de e-mail personale pentru a se autentifica în aplicație. Această cerință adăugată este parte a procesului de autentificare, deoarece după logare, utilizatorii trebuie să-și verifice adresele de e-mail și să facă clic pe un link dintr-un mesaj primit de la WhatsApp.

Compania explică că verificarea email-ului îi va ajuta pe utilizatori să-şi securizeze conturile, în cazul în care nu vor mai avea acces la acestea.

Confirmarea identităţii prin intermediul email-ului este folosită de numeroase aplicaţii şi servicii ca un strat suplimentar de securitate pentru protejarea conturilor.

Implicarea adreselor de e-mail în procesul de autentificare se potriveşte cu zvonurile anterioare, conform cărora WhatsApp ar urma să implementeze autentificarea pe baza unui cont personal.

Rămâne de văzut dacă şi când această modificare va fi implementată în versiunea oficială a aplicaţiei WhatsApp.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience