West Ham a primit un penalty ''cadou'' și a răsturnat tabela cu FCSB. Supărare mare pe arbitrul meciului din Conference League

Autorul articolului: Andrei Itu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
West Ham a primit un penalty ''cadou'' și a răsturnat tabela cu FCSB. Supărare mare pe arbitrul meciului
West Ham a primit un penalty ''cadou'' și a răsturnat tabela cu FCSB. Supărare mare pe arbitrul meciului

Fotbalistul echipei FCSB, Ştefan Târnovanu, a declarat, joi seara, după înfrângerea cu 3-1 cu West Ham United, că nu a fost penalty la faza din minutul 64, precizând că a lovit mingea înainte de ciocnirea cu Maxwel Cornet.

'Am început jocul bine, am reuşit să nu primim gol în primele minute, lucru care ne-a dat încredere. Apoi a venit golul nostru şi am intrat la pauză cu un 1-0 nesperat. Dar şi repriza a doua am început-o destul de bine până la faza penalty-ului. Eu sincer cred că nu a fost penalty, cred că am lovit prima dată mingea. O să văd şi reluarea, dar nu e important. Pentru că după ce am primit primul gol noi am picat şi fizic, şi mental... S-a văzut apoi calitatea celor de la West Ham', a spus portarul.

'Atmosfera a fost superbă, au fost mulţi fani români. Le mulţumim că au fost alături de noi. E o senzaţie unică să joci pe asemenea stadioane şi îmi pare foarte rău că nu am reuşit să obţinem un rezultat pozitiv. După aspectul primelor 60 de minute cred că meritam să plecăm cu un punct. Măcar un egal am fi meritat, îmi pare foarte, foarte rău, mai ales că a fost şi faza penalty-ului', a adăugat Târnovanu.

FCSB, dezavantajată în meciul cu West Ham din grupele Europa Conference League

Marcatorul unicului gol al echipei FCSB a afirmat la final că formaţia sa merita mai mult, fiind dezavantajată de arbitraj la penalty-ul dictat în minutul 64.

'Cred că vom face o figură frumoasă în grupa aceasta. Astăzi meritam mai mult de atât, dar din păcate arbitrul ne-a dezavantajat. În următorul meci vom fi pregătiţi 100% să câştigăm. Penalty-ul care s-a acordat nu a fost după părerea mea. Aşa mi-au spus şi colegii, dacă nu se acorda acolo penalty, astăzi nu pierdeam meciul', a declarat Cordea la postul Pro Arena. El s-a arătat mulţumit de jocul prestat de echipa sa, bucurându-se totodată pentru golul marcat în poarta echipei engleze. 

'Cred că am practicat un fotbal bun, a fost normal să ne domine în ultimele minute. Am jucat la ei acasă. Este frumos, mi-am dorit foarte mult să marchez, dar mă bucura mult mai mult dacă astăzi reuşeam să obţinem un rezultat pozitiv. Ţin să le mulţumesc tuturor suporterilor care au fost prezenţi, m-am simţit foarte bine când am marcat, i-am simţit şi mi s-a ridicat părul pe mine', a mai spus Cordea.

FCSB a fost învinsă de echipa engleză West Ham United cu scorul de 3-1 (0-1), joi seara, pe London Stadium, în Grupa B a competiţiei de fotbal Europa Conference League la fotbal. În celălalt meci al grupei, Anderlecht a învins-o pe Silkeborg cu 1-0. FCSB va juca pe 15 septembrie cu Anderlecht la Bucureşti.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel