Vrei să lași în urmă 2022, dar nu știi cum? Iată câteva sfaturi

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 07 ian 2023, 14:41 | Categorie: Lifestyle
Vrei să lași în urmă 2022, dar nu știi cum? Iată câteva sfaturi / Photo by Sebastian Arie Voortman
Vrei să lași în urmă 2022, dar nu știi cum? Iată câteva sfaturi / Photo by Sebastian Arie Voortman

Folosește aceste sfaturi ca pe o foaie de parcurs pentru a te pregăti pentru mai multă fericire, iubire și împlinire.

Totul constă în gestionarea mentalității tale, reîncadrarea atenției tale, prioritizarea mișcării și repetarea acestui proces. 

  • Schimbă-ți rutina de dimineața

ENERGIA  se duce acolo unde vrei tu. Ce vrei să energizezi în acest an? Un loc de muncă mai bun, o relație, sănătate, casă? Orice este posibil DACĂ ești dispus să te concentrezi asupra a ceea ce îți dorești și să acționezi în acest sens.

Activitate: Petreceți-vă primele 10 minute ale zilei hotărând unde doriți să vă concentrați energia. Nu pe Instagram.

  • Mișcă-ți corpul

Uitați de abonamentul la o sală de sport pe care s-ar putea să nu-l mai folosiți după luna ianuarie. Pornește playlistul "Beast Mode" și mișcă-ți corpul în fiecare dimineață pentru o lovitură de endorfine care îți fac bine. Chiar dacă începi într-o dispoziție proastă, încearcă totuși - după una sau două melodii, vei simți.

  • Manifest

Nu putem crea ceea ce ne dorim dacă nu știm ce ne dorim. Scrieți o listă cu 10 obiective de manifestat și puneți-o într-un loc la care vă uitați în mod regulat, cum ar fi pe frigider sau în dulap, astfel încât să vă puteți păstra obiectivele la vedere.

  • Limitele

Scrie o listă cu limitele pe care nu vei tolera să fie depășite în acest an și lipește-le pe oglinda ta. Protejează-ți energia pentru proiectele și persoanele care o merită. Este o resursă finită - împarte-o cu înțelepciune.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite