Vrei să ai noroc de bani? Uite ce trebuie să ai în casă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Vrei să ai noroc de bani? Uite ce trebuie să ai în casă
Vrei să ai noroc de bani? Uite ce trebuie să ai în casă

Pachira Aquatica mai este cunoscută și ca Arborele banilor sau Copacul norocului și este o plantă originară din America Centrală și de Sud.

Pachira Aquatica este o plantă tropicală, iar în mediul din care provine ajunge și până la 18 metri, producând și fructe ce se pot găti. Nu este deloc o plantă pretențioasă și crește cu îngrijiri minime, dar trebuie, totuși, să se ținî cont de câte reguli simple, pentru a avea un arbore sănătos și protejat de dăunători.

Este o plantă ornamentală originară din America Centrală și de Sud. Acesteia i se mai spune și Arborele Norocos sau Copacul Banilor, datorită unor legende și superstiți legate de frunzele și trunchiul acesteia.

Potrivit artei Feng Shui, Pachira Aquatica este o plantă care atrage prosperitatea financiară în casă, cu condiția ca planta să fie plasată în zona pentru bani, adică în sud-estul locuinței.

Înălțimea plantei este puternic influențată de modul de creștere. În zonele tropicale poate atinge înălțimea de 18 de metri, dar în ghiveci înălțimea maximă este de 2-3 metri.

Pachira Aquatica are tulpina lemnoasă, dar flexibilă. Frunzelesale sunt palmate, lucioase, dispuse pe un pețiol lung de aproximativ 20 de centimetri.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel