Visul multor femei de pe planetă s-a spulberat! Maluma a anunțat că va fi tată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Visul multor femei de pe planetă s-a spulberat! Maluma a anunțat că va fi tată/Captura
Visul multor femei de pe planetă s-a spulberat! Maluma a anunțat că va fi tată/Captura

Maluma și partenera sa, Susana Gomez, sunt în așteptarea primului lor copil, așa cum a dezvăluit cântărețul columbian în timpul concertului său din Washington. Anunțul a fost făcut prin intermediul unui videoclip legat de piesa "Procura".

În timpul concertului din Washington, Maluma a mărturisit că intră într-o nouă etapă a vieții sale, iar imaginile din videoclipul melodiei „Procura” confirmă că el și partenera sa vor deveni părinți.

În imaginile respective, Maluma și Susana Gomez par foarte tandri, iar într-una dintre secvențe, cântărețul își plasează cu grijă mâna pe burtica iubitei sale, dezvăluind astfel că cei doi așteaptă primul lor copil împreună. Alte cadre îi surprind pe cei doi într-o clinică, unde un medic efectuează o ecografie Susanei, iar Maluma pare extrem de emoționat.

Mai mult, se pare că cei doi au dezvăluit și sexul copilului. Scenele din videoclip îi arată la o petrecere organizată pentru a afla sexul copilului. Maluma va fi tată de fetiță! Atât artistul, cât și iubita sa au purtat coliere cu diamante care aveau pandantive cu numele „Paris”, semn că au deja ales numele micuței.

„Încerc să păstrez totul cât mai privat, să țin relația departe de ochii publicului, dar este o misiune imposibilă. Sunt bine, fericit și echilibrat, iar asta e cel mai important. Sunt într-o stare foarte bună. Este tot ceea ce îmi pot dori”, declara Maluma în luna august, într-un interviu pentru Entertainment Tonight.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel