Vinny Appice despre importanța de a nu arde punți în industria muzicală: „Trebuie să faci parte dintr-o echipă”

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Homepage
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Într-un interviu recent pentru Percussion Discussion Podcast, legendarul toboșar Vinny Appice (BLACK SABBATH, DIO, HEAVEN & HELL, LAST IN LINE) a discutat despre importanța de a nu arde punți în industria muzicală și despre cum această atitudine i-a menținut cariera în top timp de decenii.

Gazda Matty Roberts a menționat stilul unic al lui Vinny, iar acesta a răspuns că, pe lângă talentul său, atitudinea profesională și comportamentul respectuos au fost esențiale pentru succesul său continuu, scrie Blabbermouth.

Vinny a subliniat importanța punctualității și a profesionalismului în muzică. El a povestit despre experiențele sale cu diverse trupe, evidențiind că toți membrii BLACK SABBATH erau întotdeauna punctuali și dedicați. Cu toate acestea, a avut și experiențe mai puțin plăcute, cum ar fi cu trupa KILL DEVIL HILL, unde un membru întârzia frecvent. „Trebuie să fii un jucător de echipă, altfel oamenii nu vor mai dori să colaboreze cu tine,” a explicat Vinny.

Vinny a vorbit și despre importanța menținerii relațiilor bune chiar și după ce părăsești un proiect. El a amintit cum a revenit în trupa HEAVEN & HELL și cum a colaborat de mai multe ori cu Ronnie James Dio și Wendy Dio. „Nu am ars punți și asta m-a ajutat să-mi mențin cariera,” a spus Vinny. 

Vinny Appice are o carieră prolifică, colaborând la numeroase albume și coloane sonore de film. A influențat mulți artiști și continuă să producă muzică nouă, fiind în prezent activ cu trupa LAST IN LINE. El a înregistrat și co-scris piese pe mai multe albume multi-platinum și a participat la numeroase clinici de tobe la nivel mondial. Cartea sa de instrucțiuni „Rock Steady” și DVD-ul „Hard Rock Drumming Techniques” sunt resurse valoroase pentru toboșarii aspiranți.

În prezent, Vinny Appice endorsează tobele Sawtooth, piei de tobă Evans, cinelele Istanbul Mehmet și bețele de tobă Chromacast. El a colaborat cu numeroși artiști de-a lungul carierei sale, lăsând o amprentă semnificativă în lumea muzicii rock și heavy metal.

În concluzie, Vinny Appice este un exemplu de profesionalism și dedicare în industria muzicală, subliniind importanța de a nu arde punți și de a menține relații pozitive cu colegii de breaslă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel