Vineri 13, zi cu NOROC: A câștigat 1 miliard la loterie

Irina Constantin |
Data publicării:
| Categorie: Știri
foto pexels
foto pexels

Bilet câștigător la loterie într-o zi ghinionistă. 

Un bilet câştigător a fost validat vineri, 13 ianuarie, în Maine, un stat federal american situat în nord-estul Statelor Unite, după o extragere care îi va aduce posesorului său un câştig de aproximativ 1,35 miliarde de dolari (1,24 miliarde de euro), au anunţat sâmbătă reprezentanţii loteriei Mega Millions, informează AFP, conform Agerpres. 

Identitatea câştigătorului sau a câştigătoarei nu este deocamdată cunoscută, însă o singură persoană a ghicit toate cele şase numere câştigătoare, care îi vor aduce al doilea premiu ca mărime din istoria loteriei Mega Millions, după câştigul record de 1,53 miliarde de dolari înregistrat în 2018.

"Acesta este cel de-al patrulea premiu de peste 1 miliard de dolari din istoria Mega Millions", a precizat într-un comunicat directorul companiei americane, Pat McDonald.

La extragerea organizată vineri, care a căzut într-o zi de 13, o dată paradoxală ce asociază ghinionul şi şansele la jocurile de noroc, 14 persoane din 10 state americane diferite au ghicit cele cinci numere norocoase - 30, 43, 45, 46, 61. Însă doar deţinătorul sau deţinătoarea biletului înregistrat în statul Maine a ghicit şi cel de-al şaselea număr special - 14 -, sinonim al marelui jackpot.

Reportul la loteria Mega Millions a crescut constant în ultimele luni după data de 14 octombrie.

Loteria americană va începe un nou ciclu de extrageri şi de câştiguri potenţiale, marţi, cu un jackpot de pornire în valoare de 20 de milioane de dolari.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience