Vince Staples lansează un nou album, „Dark Times”, și videoclipul pentru piesa „Shame on the Devil”

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Vince Staples
Sursa: captură Youtube Vince Staples

Rapperul Vince Staples revine cu un album nou, intitulat „Dark Times”. Acesta marchează totodată finalul colaborării sale cu Def Jam Recordings. Materialul discografic, succesorul albumului „Ramona Park Broke My Heart” lansat în 2022, va fi disponibil începând cu data de 24 mai.

Alături de vestea lansării albumului, artistul din Long Beach a dezvăluit și single-ul „Shame on the Devil”, însoțit de un videoclip inedit. Materialul video prezintă un ecran împărțit: pe o parte, un prim-plan al lui Staples în timp ce își interpretează versurile, iar pe cealaltă parte, umbrele unor persoane proiectate pe colțul unei încăperi, potrivit Pitchfork.

După lansarea albumului „Ramona Park Broke My Heart” ca o completare la albumul omonim din 2021, Staples a colaborat cu Earl Sweatshirt și Alchemist pe piesa „The Caliphate” pentru proiectul Voir Dire în 2023. Tot în același an, a lucrat din nou cu Alchemist pe piesa „Lonnie P.”.

Februarie a marcat debutul serialului său satiric de comedie „The Vince Staples Show” pe Netflix. Serialul cu cinci episoade îl prezintă pe Staples într-o versiune semi-ficțională a sa, navigând prin viață. Din distribuție fac parte actrițele Vanessa Bell Calloway și Andrea Ellsworth, alături de apariții recurente ale lui Naté Jones, Arturo Castro, Scott MacArthur, Bryan Greenberg și Myles Bullock.

Casa de discuri Def Jam a contribuit la lansarea carierei lui Staples odată cu publicarea EP-ului „Hell Can Wait” în octombrie 2014. Debutul său de studio aclamat de critici, „Summertime ’06”, a urmat în anul următor. Albumul „Summertime ’06” se regăsește pe lista Pitchfork cu „Cele mai bune 200 de albume ale anilor 2010”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel