Vijelia de la Craiova: Acoperişuri luate de vânt și zeci de MAȘINI avariate

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Social

Vijelia de la Craiova a făcut pagube însemnate.

Un număr de 21 de autoturisme au fost avariate după de acoperişurile a trei blocuri din Craiova au căzut peste ele din cauza vijeliei din noaptea de miercuri spre joi.

Potrivit ISU Dolj, citast de Agerpres, în urma fenomenelor meteo cod galben, descărcări electrice de vijelii şi grindină, în municipiul Craiova - cartierul Craioviţa Nouă, bulevardele Dacia şi Oltenia, pompierii militari au intervenit pentru degajarea părţilor de acoperiş la trei blocuri de locuinţe.

"După ce au fost înlăturate elementele din structura acoperişului, s-a constatat că au fost avariate 21 de autoturisme de la cele trei blocuri de locuinţe. Nu au fost înregistrate victime", informează ISU Dolj.

Tot în municipiul Craiova, pe străzile Pârâului şi Burebista, pompierii militari au intervenit pentru degajarea unor copaci căzuţi pe carosabil, fără a produce pagube materiale. Şi echipaje de la Regia de Administrare a Domeniului Public Craiova au intervenit pentru degajarea a cinci copaci căzuţi pe carosabil.

De asemenea, Serviciul Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă Valea Stanciului a intervenit pentru degajarea unui copac, căzut pe carosabil, în comuna Valea Stanciului. 

Cod Galben, până pe 28 aprilie, ora 23

Până în această seară, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării, scrie site-ul ANM.

Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și pe alocuri intensificări ale vântului, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și izolat 40...60 l/mp.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel