VIDEO - Dovada că Shiloh Jolie-Pitt seamănă izbitor cu Angelina Jolie și Brad Pitt

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Dovada că Shiloh Jolie-Pitt seamănă izbitor cu Angelina Jolie și Brad Pitt / Foto: Captură video TikTok
Dovada că Shiloh Jolie-Pitt seamănă izbitor cu Angelina Jolie și Brad Pitt / Foto: Captură video TikTok

Vezi în articol cât de bine seamănă Jolie-Pitt cu Angelina Jolie și Brad Pitt.

Despre Shiloh Jolie-Pitt, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt în vârstă de 14 ani, s-a vorbit mult de-a lungul timpului. Actrița a dezvăluit acum ceva timp că aceasta își dorea să devină băiat. Totuși, în ultima perioadă, adolescenta pare să fie de nerecunoscut, întrucât pare tot mai feminină. Se îmbracă în rochii, își face coafuri feminine și este izbitor de frumoasă.

PeTikTok circulă un videoclip care arată asemănarea izbitoarea dintre Shiloh Jolie-Pitt și părinții săi. Fata pare să fi luat tot ce e mai frumos de la Angelinei Jolie și Brad Pitt.

Shiloh este unul dintre cei șase copii ai actorilor Angelina Jolie și Brad Pitt. Trei dintre ei sunt adoptaţi – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, şi Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – şi trei sunt biologici, în afară de Shiloh, cei doi fiind părinții gemenilor Knox şi Vivienne, născuţi în iulie 2008. Angelina Jolie și Brad Pitt s-au căsătorit în august 2014, după o relație de aproape zece ani, și s-au separat în septembrie 2016.

@babybrynny 50% of Angelina and 50% of Brad⚡️ #shilohjoliepitt #angelinajolie #bradpitt #viral ♬ Praise God - Kanye West

Victorie pentru Angelina Jolie în procesul cu Brad Pitt

Curtea Supremă din California a respins apelul prin care Brad Pitt a cerut revizuirea deciziei de custodie asupra copiilor lui, care a fost pronunţată în cadrul procesului său cu Angelina Jolie.

În luna septembrie, avocaţii lui Brad Pitt au depus o petiţie la înalta instanţă din California pentru a revizui acea decizie după ce judecătorul John Ouderkirk a fost recuzat din proces, anulând astfel o hotărâre anterioară care îi acorda starului hollywoodian dreptul de a petrece mai mult timp alături de cei cinci copii minori ai fostului cuplu Jolie-Pitt.

Miercuri, Curtea Supremă din California a menţinut decizia de descalificare pronunţată de Curtea de Apel, printr-o pronunţare obţinută de revista People şi care stipulează următoarele: 'Petiţie refuzată'.

Vezi și: Variantă năucitoare în cazul Alec Baldwin: Cineva ar fi pus un glonț adevărat

Aranjamentul celor doi actori în privinţa custodiei se va baza de acum pe înţelegerea lor din noiembrie 2018 referitoare la tutela asupra celor cinci copii minori ai lor: Pax, în vârstă de 17 ani, Zahara, în vârstă de 16 ani, Shiloh, în vârstă de 15 ani, şi gemenii Vivienne şi Knox, în vârstă de 13 ani. Cel mai mare dintre copiii fostului cuplu, Maddox, a împlinit în luna august vârsta de 20 de ani.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel