VIDEO Bărbat de 36 de ani, arestat pentru tentativă la viol asupra unui tânăr de 17 ani

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Un bărbat din Brăila a fost reținut de polițiști după ce ar fi încecrat să violeze un minor care ar fi întreținut relații sexuale cu nevasta bărbatului. 

Un bărbat de 36 de ani din Brăila a fost arestat pentru 30 de zile, fiind cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol şi lovire sau alte violenţe, fapte comise asupra unui tânăr de 17 ani pe fondul geloziei, informează marţi IPJ Brăila, scrie Agerpres. 

"În seara de 24 decembrie 2021, la ora 22,20, poliţiştii au fost sesizaţi de către un tânăr, în vârstă de 17 ani, din Brăila, cu privire la faptul că ar fi fost lovit de un alt bărbat. Din primele cercetări s-a constatat faptul că, pe fondul geloziei, un bărbat în vârstă de 36 de ani, din municipiu, l-ar fi lovit cu palma şi picioarele pe tânărul în cauză. Totodată, în urma apariţiei în spaţiul public a imaginilor video, poliţiştii au efectuat verificări cu privire la toate aspectele prezentate în filmuleţ, în vederea stabilirii cu exactitate a situaţiei de fapt. În cauză a fost întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la viol şi lovire sau alte violenţe", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Reținut pentru 30 de zile



Poliţiştii din cadrul Biroului Investigaţii Criminale l-au reţinut luni, pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, pe bărbatul de 36 de ani, acesta fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

Marţi, instanţa a admis propunerea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Brăila şi a dispus faţă de bărbat măsura arestării preventive pentru 30 de zile.

Bărbatul a fost încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Brăila.

Imagini făcute publice

În filmulețul publicat de DEBRAILA.ro se observă cum un adolescent este lovit de mai multe ori în zona capului și batjocorit de un bărbat care vorbește despre o presupusă relație pe care victima ar fi avut-o cu soția sa. 

Vezi imaginile aici!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel