Victoria Beckham face „serenade” prietenilor și soțului. Care este motivul fericirii fostei membre Spice Girls

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Victoria Beckham
Victoria Beckham

Creatoarea de modă și fosta membră a trupei Spice Girls, cunoscută și sub numele de "Posh Spice", le-a făcut o surpriză soțului și prietenelor ei, cântând un fragment improvizat dintr-o piesă a trupei în care a performat. Toate acestea, într-o cameră plină cu apropiați care o aplaudau.

Este vorba despre o piesă emblematică a trupei, după cum se vede într-o înregistrare video a pe care artista a împărtășit-o pe TikTok în weekend.

În postarea ei, Victoriei Beckham apare cântând o piesa de succes a grupului, lansată în 1996 "Say You'll be There", în timp ce dansa cu soțul, David Beckham, care, de asemenea, se bucura de fiecare moment.

"Îmi fac încălzirea în Miami! Vor urma și altele", a scris Beckham în legenda videoclipului.

Poate că prin „Vor urma și altele” înseamnă că Victoria este pregătită să se întoarcă la vechile sale obiceiuri și a grupului în care performa în anii '90.

Cel puțin așa par să creadă fanii pentru că în urmă cu 3 luni, Melanie Brown, membră a grupului Spice Girls, a declarat pentru Sky News că "urmează ceva, din partea noastră, în curând, care va fi anunțat". În 2019, celelalte patru membre ale Spice Girls - Emma Bunton, Geri Halliwell-Horner, Melanie Chisolm și Brown, cunoscute și sub pseudonimele Baby Spice, Ginger Spice, Sporty Spice și, respectiv, Scary Spice - s-au reunit pentru un turneu, în timp ce Victoria Beckham a renunțat.

Trupa britanic și-a lansat albumul de debut "Spice" în 1996 și a intrat într-o pauză în 2000 pentru a urma cariere solo. Ultima dată când toate cele cinci membre ale grupului Spice Girls au cântat împreună a fost în 2012, la ceremonia de deschidere a Jocurilor Olimpice de la Londra.

În ceea ce privește videoclipul Victoriei Beckham din acest weekend, cântăreața a avut motive de sărbătoare.

Cuplul, împreună cu doi dintre cei patru copii ai lor, Harper și Cruz, au fost în Miami pentru a urmări debutul legendei fotbalului Lionel Messi cu Inter Miami CF, o echipă pe care David o deține în coproprietate, iar cuplul se pare că și-a petrecut noaptea petrecând după marea victorie a echipei împotriva echipei Cruz Azul.

@victoriabeckham

Warming up the vocals in Miami! More to come ????!! ????????

♬ original sound - Victoria Beckham

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel