Victoria Beckham era în spital, iar David Beckham era cu JLO și Beyonce

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Victoria Beckham a realizat rochia de mireasă a lui Mel B./Facebook
Victoria Beckham a realizat rochia de mireasă a lui Mel B./Facebook

În documentarul dedicat familiei Beckham, care a fost recent lansat pe platforma Netflix, David și Victoria își deschid sufletele și discută despre aspecte personale ale vieții lor, inclusiv despre perioadele dificile din căsnicia lor. Victoria, partenera superstarului britanic, a mărturisit: "Am trecut prin momente în care am fost în conflict unul cu celălalt"

David și Victoria Beckham au fost parteneri timp de mai bine de 20 de ani, dar nu toate momentele din căsnicia lor au fost perfecte. În documentarul mult așteptat "BECKHAM" de pe Netflix, cei doi au dezvăluit că, la un moment dat, relația lor se afla în pragul destrămării. Cu lacrimi în ochi, Victoria a declarat: "Am ajuns să fim unul împotriva celuilalt," în timp ce David a recunoscut: "Nu știu cum am reușit să depășim acea perioadă." Ce s-a întâmplat între cei doi în această perioadă dificilă?

Cel mai greu moment din relația Beckham 

Totul a început în anul 2003, când presa internațională a scris că fotbalistul ar fi avut o relație extra-conjugală cu asistenta lui personală, Rebecca Loss, în timp ce juca la Real Madrid. Pe atunci, David și Victoria erau căsătoriți de 4 ani de zile. De asemenea, la vremea respectivă, au fost făcute publice și alte acuzații ale unor femei, pe care Beckham le-a descris, la acea vreme, ca fiind „ridicole‟: 

„Au fost niște povești oribile, care au fost greu de gestionat. A fost pentru prima dată când eu și Victoria am fost supuși unei presiuni în căsnicia noastră‟, a povestit David, în timp ce soția acestuia a mărturisit, cu lacrimi în ochi: „100 % a fost cea mai grea perioadă pentru noi. Am simțit că lumea este împotriva noastră. Dacă sunt complet sinceră, eram unul împotriva celuilalt. Uneori, simțeam că suntem împotriva celorlalți, dar eram împreună, eram conectați, ne aveam unul pe celălalt. Dar când am fost în Spania, nici nu simțeam că suntem împreună. Și asta este trist. Nici nu pot să încep să vă spun cât de greu a fost și cum m-a afectat‟. 

Victoria la spital, David la ședință foto 

Acesta nu a fost singurul moment dificil din relația lor. De asemenea, fostul fotbalist recunoaște că „a fost egoist‟ în ceea ce privește decizia de a se muta în diferite țări pentru a-și continua cariera, în timp ce Victoria se ocupa de creșterea copiilor. Fosta membră a formației Spice Girls și-a amintit că a fost furioasă când a mers spitalul din Madrid pentru a-l naște pe Cruz (18 ani), unul dintre cei patru copii ai lor, iar Beckham a plecat la o ședință foto cu Beyoncé și Jennifer Lopez…

„Cineva mi-a arătat prima pagina a ziarului, unde era o poză superbă cu David între Jennifer Lopez și Beyoncé, iar titlul era: Ce ar spune Posh? Sincer, am fost foarte nervoasă!‟. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel