Victoria Beckham a realizat rochia de mireasă a lui Mel B.

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Victoria Beckham a realizat rochia de mireasă a lui Mel B./Facebook
Victoria Beckham a realizat rochia de mireasă a lui Mel B./Facebook

Victoria Beckham a creat rochia lui Mel B pentru nunta acesteia cu Rory McPhee.

Mel B a dezvăluit că fosta ei colegă de trupă a proiectat și realizat una dintre rochiile pentru viitoarea ei nuntă cu Rory McPhee.

"Victoria a creat de fapt rochia mea și rochia mamei mele", a spus ea în timpul unei apariții la emisiunea Today with Hoda & Jenna. "Este o onoare atât de frumoasă de primit".

Victoria și-a lansat propria marcă de modă în 2008 și a îmbrăcat celebrități, inclusiv Meghan, Ducesa de Sussex. De asemenea, ea a realizat rochia de mireasă a Evei Longoria în 2016.

Cu toate acestea, modelul Victoria nu va fi singura rochie care va fi expusă în ziua cea mare.

"Nu cred că ar fi corect să avem doar una", a declarat Mel pentru gazdele de la Today. "Să ai câte vrei - cel puțin trei, nu?".

Ea a adăugat: "Am de gând să merg cu adevărat pentru ea. Una în care să mă căsătoresc cu adevărat. Și apoi poate că voi vrea să mă schimb din asta".

Nunta va avea loc în Catedrala St. Paul's, la sfârșitul acestui an. Rezervată de obicei pentru membrii familiei regale, Spice Girl poate avea ceremonia în catedrala londoneză pentru că are un MBE.

"O voi face așa cum trebuie, ca la carte, în biserică", a spus ea.

Mel, în vârstă de 48 de ani, și-a anunțat logodna cu coaforul Rory McPhee, 36 de ani, în octombrie 2022, după trei ani de relații.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel