Victoria Beckham a "arborat STEAGUL ALB" în relația cu nora ei. Ce mesaj i-a transmis

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Victoria Beckham
Victoria Beckham

Zvonurile privind o ruptură între fosta Spice Girl și nora ei actriță par să fi fost spulberate în urma unui schimb tandru de replici pe rețelele de socializare între cele două.

Așa-zisa dușmănie dintre Victoria Beckham și Nicola Peltz pare să se fi încheiat după ce fosta Spice Girl i-a trimis nurorii sale un mesaj tandru de ziua ei.

Pentru a sărbători împlinirea a 28 de ani a soției fiului ei cel mare, Brooklyn, Victoria a postat o fotografie cu ea și Nicola la o cină în familie.

Victoria Beckham a notat în dreptul fotografiei: "La mulți ani @NicolaAnnePeltzBeckham [emoji de inimă] Sper că ai o zi minunată!!!! X"

Nicola i-a răspuns: "Mulțumesc foarte mult!" cu trei emoticoane cu inimioare.

Fostul căpitan al naționalei de fotbal a Angliei, David Beckham, i-a adus și el un omagiu nurorii sale printr-o fotografie împărtășită pe Instagram Stories.

David, în vârstă de 47 de ani, a distribuit o fotografie retrospectivă a unei cine în familie în care Nicola este văzută acoperindu-și fața cu o bucată mare de salată.

El i-a spus nurorii sale să aibă o zi minunată în timp ce i-a urat o zi de naștere fericită în postarea grijulie de pe rețelele de socializare.

Între timp, Brooklyn a mers până la capăt cu urările de ziua de naștere pentru soția sa.

"La mulți ani anticipat pentru femeia care mi-a schimbat viața. Te iubesc atât de mult, iubito, și sunt atât de norocos că mă pot trezi în fiecare dimineață în fața chipului tău superb", s-a bucurat Brooklyn.

"Sper să ai cea mai uimitoare zi de naștere, pentru că meriți toată lumea", a adăugat soțul actriței.

De asemenea, el a intrat pe grila sa pentru a împărtăși un montaj de imagini și clipuri cu cei doi de-a lungul anilor.

Brooklyn a scris: "La mulți ani, Nicola. Din momentul în care am pus ochii pe tine am crezut că ești cea mai frumoasă fată pe care am văzut-o vreodată și de atunci încă încerc să-mi dau seama cum de ești a mea.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel