Victor Vrînceanu rupe tăcerea despre despărțirea de Andreea Antonescu: Nu am putut suporta ideea asta

Autorul articolului: Giorgiana Croitoru |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram Andreea Antonescu
Foto: Instagram Andreea Antonescu

Victor Vrînceanu a făcut primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu.

Celebra cântăreață Andreea Antonescu și jurnalistul Victor Vrînceanu au decis să se despartă în urmă cu doar câteva săptămâni, luând prin surprindere pe toată lumea, mai ales că Andreea Antonescu abia ce a devenit mamă pentru a doua oară.

După mesajul publicat de Andreea Antonescu pe rețelele de socializare, în care a anunțat despărțirea, Victor Vrînceanu a preferat să rămână în umbră pentru un timp. 

"Dragii mei, vreau să aflați de la mine că relația pe care am avut-o cu Victor s-a încheiat! Despărțirea nu are ca și cauză subiecte care să țină prima pagină, ci doar simpla nepotrivire de caracter.

Vom da amândoi ce e mai bun pentru creșterea bebelinei! Vă mulțumesc anticipat pentru faptul că îmi respectați alegerea de a nu mai discuta pe acest subiect!", a fost mesajul postat de Andreea Antonescu pe Instagram.

Acum, însă, Victor Vrînceanu a făcut primele declarații despre despărțirea de Andreea Antonescu.

Întrebat cum este după despărțire, Victor Vrînceanu a spus că: "Sunt foarte bine, mă ocup în măsura în care îmi este acceptat ajutorul de creșterea fetiței noastre iubită, Victoria, dar și de proiectele personale pe care le am în derulare".

"Nu a fost o despărțire în care cineva lasă pe altcineva. Am avut o discuție matură, în care am cântărit și analizat totul foarte bine. Și am ajuns la concluzia că este mai bine să ne despărțim acum, fiind vorba de o nepotrivire de caracter care poate ar fi dăunat tare mai târziu.

Au existat anumite nemulțumiri de ambele părți, în măsuri egale aș spune eu. Legat de postarea făcută, nu am știut de ea. Ea a publicat-o a doua zi dimineață după discuția avută cu o seară înainte", a declarat Victor Vrînceanu pentru cancan.ro.

În ceea ce privește postarea făcută de Andreea Antonescu, el a spus că: "Dacă așa a simțit ea să facă…Eu nu sunt genul care să postez în social media tot ce fac, pas cu pas. Și când am mai apărut prin diverse story-uri, erau reposturi de pe contul ei. Ea este vedetă, are o comunitate mare de urmăritori, iar statutul său este cu totul altul. Înțeleg asta. Eu nu am de ce să fac astfel de lucruri".

Ce decizie au luat în ceea ce privește copilul

"Aș sta non-stop cu ea! Nu e suficient, dar asta e situația. Eu i-am propus Andreei să ne împărțim timpul 50%-50%, ca fetița noastră să stea în mod egal cu ambii părinți, dar nu a fost de acord. Mi-a zis că vrea să o țină ea, iar eu să vin să o vizitez când doresc. Asta ar fi însemnat să stau un timp foarte limitat cu fiica mea și nu am putut suporta ideea asta, așa că i-am propus Andreei să o pot lua și eu două weekend-uri pe lună. A fost de acord și m-am bucurat.

Noi comunicăm foarte bine în continuare. Deși nu mi-a convenit, sunt conștient că orice copil trebuie să stea în primul rând cu mama lui. I-am spus Andreei că îi stau la dispoziție chiar și atunci când are ea emisiuni sau concerte, să o ajut chiar dacă iubita noastră e la Andreea", a mai spus Victor Vrînceanu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel