Victor Slav, despre începutul carierei: Nu am urmărit o astfel de carieră. A fost fulgerător. Am intrat direct

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Victor Slav, Instagram
Sursa foto: Victor Slav, Instagram

Victor Slav a vorbit despre debutul în carieră și despre lucrurile care l-au ajutat să atingă succesul.

Victor Slav (41 de ani) a vorbit despre debutul în cariera de televiziune, începută în 2001. Vedeta spune că la început nu și-a propus neapărat să ajungă aici și că totul a decurs firesc. Secretul în reușita sa este să fii relaxat și să ai curaj, spune acesta.

"Începutul meu în televiziune a fost unul fulgerător. Făceam modelling și am fost la un casting, iar de acolo am intrat direct în showbiz, la „Vara Ispitelor". Tot ce a urmat după a venit de la sine, s-au legat lucrurile. Nu am stat să analizez, pentru că eu nu am urmărit o astfel de carieră, am fost relaxat și m-a dus drumul. I-aș spune să aibă același curaj, pentru că eu nu am regrete legate de acest aspect al vieții mele. Cred că secretul este să nu fii înverșunat.", a declarat Victor Slav, potrivit viva.

Cum a arătat copilăria lui Victor Slav

Victor Slav și-a amintit cu drag și despre perioada copilăriei în care, spune el, s-ar întoarce oricând.

"Copilăria mea a fost așa cum nu mai este acum. Am fost ultima generație care a prins o copilărie frumoasă, autentică. Mergeam două luni, vara, la țară, la bunicii din partea tatălui, și am trăit aventuri pe care le regăsești în Ion Creangă. Era o țară autentică, aveam lampă cu gaz, mergeam la scăldat, făceam baie în copaie de lemn, mâncam bio. La București mă bucuram de socializare, ceva ce copiii din ziua de azi nu mai cunosc. M-aș întoarce oricând în perioada aceea, am niște amintiri nemaipomenite.", a dezvăluit acesta.

"Tata era cadru militar"

"Referitor la cei șapte ani de acasă, îi am foarte bine impregnați, pentru că părinții mei și bunicii s-au ocupat de mine și de sora mea. Tata, care era cadru militar, carieră pe care a urmat-o și sora mea, era mai riguros și eram foarte ascultători. Deși ne „controla doar din voce, nu-mi aduc aminte să ne fi dat vreo palmă. Mama a dus greul, tata era plecat prin misiuni. Dar am fost învățați să îi respectăm pe cei mai în vârstă, pe profesori. Dacă eram certați, stăteam cu ochii în pământ de rușine. Cred că, atunci, relațiile interumane erau mai frumoase și mai echilibrate.", a mai spus el.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel