Viceprimarul din Predeal, implicat într-un accident grav. Femeie lovită lângă o trecere de pietoni - surse

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pixabay
Foto: Pixabay

Un grav accident de circulație a avut loc în această seară pe Drumul Național 1. 

O femeie a fost grav accidentată, luni seara, în zona unei treceri de pietoni, pe DN1, în staţiunea Predeal, în accident fiind implicat, potrivit unor surse, viceprimarul oraşului, Marius Mateescu, scrie Agerpres. 

Potrivit Centrului Infotrafic din IGPR, la sosirea ambulanţei, femeia era inconştientă şi, după ce i s-au acordat îngrijiri medicale la faţa locului, a fost transportată la o unitate spitalicească.

IPJ Braşov a precizat că, la testarea conducătorului auto din punctul de vedere al prezenţei alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0.

Traficul a fost blocat



Traficul a fost blocat în zona accidentului, poliţiştii estimând reluarea acestuia după aproximativ 45 de minute.

Poliţiştii efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier, a menţionat IPJ Braşov.

Conform unor surse, în accident ar fi fost implicat viceprimarul oraşului Predeal, Marius Mateescu.

Tânăr rănit grav în urma coliziunii dintre un autoturism şi un camion, pe E 85

Un tânăr a fost rănit grav, luni, în urma unui accident rutier produs pe E 85, pe raza satului Buzeni din comuna Băluşeni, a anunţat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Botoşani, Dorina Lupu, mai scrie Agerpres. Potrivit sursei citate, tânărul se afla într-un autoturism care a intrat în coliziune cu un camion, iar în urma impactului a rămas încarcerat.

"Şoferul autoturismului, în vârstă de 24 ani, a rămas încarcerat. La faşa echipajului, au ajuns în cel mai scurt timp, două echipaje din cadrul Detaşamentului de pompieri Botoşani, cu o autospecială de descarcerare şi ambulanţa de terapie intensivă mobilă SMURD, dar şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, tânărul a fost scos din maşină, fiind preluat de echipajul SMURD, în stare critică. Până la sosirea forţelor de intervenţie, victima a primit îngrijiri medicale de la un echipaj SAJ, care trecea prin zonă", a afirmat Lupu.

Oficialului ISU precizează că pompierii au intervenit, de asemenea, pentru înlăturarea pericolului de incendiu, fiind deconectate bornele bateriilor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel