Vica recunoaște de ce a acceptat provocarea de a participa la Survivor. Sunt „bani mulți” la mijloc

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: Instagram
Foto: Instagram

Vica Blochina a mărturisit ce a determinat-o să accepte provocarea de a face parte din echipa Faimoșilor, la Survivor România 2023.

 

Pro TV urmează să filmeze noul sezon pentru Survivor. Printre vedetele care fac parte din tabăra Faimoșilor se numără și Vica Blochina, cunoscută în showbiz ca fiind fosta iubită a lui Victor Pițurcă.

Alături de ea vor mai purta banderola roșie: Maria Constantin, Carmen Grebenișan, Jorge, Gheboasa, DOC, Ionuț Iftimoaie, Ada Dumitru, Sebastian Dobrincu, Remus Boroiu, Ștefania Stănilă și Bianca Patrichi. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vica Blochina (@vica_blochina)

„Începe și începe în cel mai propriu stil, narativ-epic, al Survivor România – cu tamtam-ul tobelor tribale care vor anunța luptătorii ce vor purta bandanele roșii și albastre în confruntările noului sezon. Da, am emoții, că înainte de orice întreprind esențial în viață și trebuie înțelese în sensul etimologic din limba engleză – sentimente profunde și constructive. Acest sezon va aduce noi praguri de entertainment pentru un reality-show fenomenal, la propriu și la figurat, cum este Survivor, atât că game show, cât și că fenomen media-social.', a declarat Daniel Pavel pentru fanatik.ro.

Marele premiu este în valoare de 100.000 de euro, dar pe lângă acesta, Faimoșii oricum iel în câștig. Ca să atragă toate aceste nume, postul de televiziune a fost nevoit să scoată bani grei.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Survivor Romania (@survivorromania.oficial)

„Aş rămâne singură pe insulă cu Iftimoaie. Am mai fost, mă pot baza pe el. Cum am fost convinsă să merg la Survivor? Plec pe bani mulţi în vacanţă, fac şi detox', a declarat Vica Blochina în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel