Vica Blochina: Tata nici nu a știut când am venit în România/A venit după mine la București

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Vica Blochina: Tata nici nu a știut când am venit în România/A venit după mine la București
Vica Blochina: Tata nici nu a știut când am venit în România/A venit după mine la București

Vica Blochina a devenit foarte cunoscută în showbiz-ul românesc în urma aventurii pe care a avut-o cu Victor Pițurcă. 

"Tata nici nu a știut când am venit la București, a venit să mă ia acasă, dar nu a reușit! M-am trezit cu el în față la Ambasador, am zis că nu văd bine. A venit după mine în primul an când am ajuns, sunam acasă, dar nu foarte des, aveam telefon doar la hotel și uteam să sunăm doar constracost, a fost destul de dificil să luăm legătura atât de des, dar nici nu simțeam nevoia", a povestit Vica Blochina întrun podcast.

Vica Blochina a vorbit despre relațiile pe care le-a avut, după ce aventura cu Victor Pițurcă s-a sfârșit. Fosta balerină a mărtutisit că a încercat să își refacă viața alături de alți bărbați, dar a ajuns să se răzbune pe aceștia din cauza fostului selecționer. Mai mult decât atât, foștii ei iubiți au avut nevoie de ajutorul unui psiholog.

„Îmi plăcea să mă și răzbun. După Pițurcă, bărbații cu care am fost au ajuns la psiholog după ce le spuneam că îi părăsesc. Aveam o asemenea abilitate să se îndrăgostească de mine și să îi părăsesc. Nu îmi părea rău că suferă. Îi vedeam că suferă și îmi plăcea”, a mărturisit Vica Blochina. Fosta concurentă de la „Survivor” a mai adăugat că s-a implicat foarte puțin în aceste relații, iar partenerii ei o iubeau foarte mult. „Erau bărbați puternici. Eu în momentul ăla mă simțeam bine. Niciodată nu am iubit la fel de mult cât eram iubită”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel