Viață bună pentru două zodii. E valabil până pe 23 iunie

Ioana Dinu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fotografie de la Helena Lopes: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/expresie-faciala-in-picioare-vertical-bucurie-708440/
Fotografie de la Helena Lopes: https://www.pexels.com/ro-ro/fotografie/expresie-faciala-in-picioare-vertical-bucurie-708440/

Cât încă avem tranzitul lui Venus în Taur, ne stă tuturor gândul la viața bună, la tot ce ne tihnește, la mâncare de calitate, la odihnă, la spațiul personal, la ceea ce avem și la cât de iubiți ne simțim.

Tranzitul lui Venus în semnul Taurului ne aduce beneficile visate și ne putem bucura cu adevărat de viața bună. Berbecii chiar au nevoie de confortul lor personal și vor face totul pentru a-l obține. Balanțele se bucură de relații mai „picante”, dar și de câștiguri (la comun), Leii primesc laudele pe care le tot așteaptă, bine ar fi să nu întindă coarda. Vărsătorii se vor bucura de timpul petrecut în natură, însă ar trebui să acorde atenție discuțiilor pe care le au cu familia, la fel și Peștii. 

vezi și: Temperatura la care ar trebui să pui aerul condiționat al mașinii pentru a evita creșterea cu 20% a consumului de combustibil

Venus face o serie de aspecte interesante. Pe 12 iunie face o conjuncție cu Uranus, s-ar putea să descoperim ceva nou, un hobby, o activtate care ne place, dar să și avem reacții explozive cu privire la relațiile noastre.

Pe 21 iunie Venus face un trigon cu Pluto în Capricorn. Trebuie să obții ceva de pe urma iubirii, Venus în Taur vrea să primească ceva.

Berbec/ Ascendent în Berbec

Venus trece prin casa a 2-a, trebuie să aveți grijă de voi, de casa voastră. Aveți nevoie de confortul personal, vă luați produse de îngrijire personală. Vin bani și bine ar fi să profitați de ei și să vă bucurați și să faceți ceva și pentru voi. Cu cât cheltuiți mai mulți bani pentru voi, cu atât mai mulți bani se vor întoarce către voi. Paradoxal, nu-i așa? Așa că aveți grijă de voi și de corpul vostru. Cu cât vei fi mai confortabil în propria piele, cu atât vei atrage privirile celor din jur. Iubirea de sine este foarte sexy! 

Nu vă grăbiți dacă veți cunoaște pe cineva, stați mai încet, nu vă aruncați din prima în relație chiar dacă aveți foarte mult curaj. Nu săriți să spuneți gata: „e alesul”, „e aleasa”. Însă, pentru voi e o lună foarte bună din punct de vedere amoros.

Leu/ Ascendent în Leu

Fără să vă dați seama, e posibil ca celorlalți să li se pară că flirtați cu ei, așa că aveți grijă în cazul în care aveți deja relații serioase, căci s-ar putea să iasă nu prea bine. Tot ceea ce se întâmplă în cadrul relațional poate să iasă ușor la suprafață, deci aveți grijă ce faceți că va ajunge și la urechile altora. Dar Venus trece prin casa a 10-a și veți avea mici beneficii profesionale. E posibil să fiți lăudați, să vă simțiți apreciați. Și voi ar trebui să vă schimbați altfel, să arătați altfel la serviciu. Și până la urmă, orice s-ar întâmpla în viața voastră, nu uitați ceva: cu Marte și Jupiter în casa a 9-a, singurul lucru care vă va salva este încrederea în propria persoană. Câteodată, momentele grele vă ajută să o găsiți și să o valorificați.

VEZI MAI MULT PE ASTROSENS.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel