Vești pentru zodii, 26 septembrie 2022, Lună Nouă în Balanță

Ioana Dinu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Foto: pexels, Garon Piceli
Foto: pexels, Garon Piceli

Luna Nouă în Balanță este un moment în care ne gândim la viitor, medităm, începem ceva, ne punem intenții, spune astrologul Daniela Simulescu.

Semnul Balanței ne vorbește despre echilibru, iar de data aceasta, trebuie să găsim echilibrul ÎN NOI, înăuntrul nostru. Să ne punem ordine în ceea ce suntem cu adevărat, fără a ne lăsa pradă exceselor, promisiunilor fără fond și dorinței de validare. 

O Lună Nouă înseamnă că avem Soarele și Luna în același semn, iar din punct de vedere simbolic, se deschide în fața noastră o etapă a începuturilor, deci putem să luăm un creion și o foaie și să ne „înarmăm” deja cu intenții, să vedem ce putem făuri pentru următoarea lună. 

Luna Nouă din semnul Balanței se va petrece pe 26 septembrie 2022, la ora 00:55 (ora României), conform Observatorului Astronomic „Amiral Vasile Urseanu”. 

Având în vedere că Mercur revine în Fecioară, energia momentului ar putea să ne arate că lucrurile nu stau perfect așa cum ne-am dori. Nu trăim într-o lume ideală, scenariul perfect nu poate exista în realitate, așa că va trebui să găsim în noi capacitatea de a ne adapta și de a vedea ce anume este suficient de bun chiar dacă nu este perfect. Revenind la ideea de relație, este un moment excelent să vedem cum putem să îi ajutăm pe ceilalți, dar să învățăm să ne lăsăm și noi, la rândul nostru ajutați. Să cerem sfatul celorlalți, să îi întrebăm „ce vezi tu și eu nu pot vedea”? Să găsim specialiști și să ne cultivăm spiritul de echipă. 

Astrologul Daniela Simulescu punctează, totodată, și importanța acestei zile în direcția esteticii, a frumosului și a relațiilor de cuplu: „ zi bună pentru intenții legate în primul rând de zona relațiilor amoroase. Vom fi preocupați de ce este frumos.  Ne putem îmbunătăți garderoba sau ne putem schimba stilul vestimentar. Sau de ce nu, chiar look-ul!”

Previziuni, dileme și negocieri pentru toate Zodiile

Berbec/ Ascendent în Berbec

Luna Nouă se petrece pe casa a 7-a, apar decizii pe partea relațională. Nu știi exact ce alege și cum alege Balanța, însă cu siguranță că poți să fii mai diplomat, mai sociabil și mai dornic de evenimente. Cu cât ești mai diplomat și mai sociabil, cu atât îți va fi mai bine.

Taur/ Ascendent în Taur

Luna Nouă se petrece pe casa a 6-a, vor fi niște dileme legate de relațiile cu colegii, deci vei evita o anumită decizie în acest sector al muncii. Să îți creezi niște ritualuri referitoare la cum să te simți bine, acesta ar fi principalul sfat al astrologului, însă încearcă să nu fii propriul tău doctor.

Gemeni/ Ascendent în Gemeni

Bucurie, pasiune, suflet de copil, exprimare de sine, hobby-uri, toate acestea pot fi aduse în atenția ta odată cu această Lună Nouă în Balanță. Este o perioadă să faci chestii cu copiii, să te implici în activități cu ei. Dar să te și bucuri de viață, să te bucuri precum un copil, acesta este secretul. 

Rac/ Ascendent în Rac

Relațiile cu familia nu sunt chiar așa cum ai dori, deși ești de regulă atașat de ei, de data asta ai vrea să se țină cont și de părerea ta, însă, vrei nu vrei undeva trebuie să fii diplomat. Te vei simți obligat. Ți-ar prii să nu agiți tu spiritele. Se rezolvă totul, ai să vezi.

Leu/ Ascendent în Leu

Cu Luna Nouă pe casa a 3-a în opoziție cu Jupiter este o perioadă nemaipomenită pentru a studia. Astrologul te îndeamnă să înveți, să călătorești, dar îți transmite și că „vorba dulce mult aduce”, pregătește-ți dinainte discursul și îți va merge bine.

Fecioară/ Ascendent în Fecioară

Luna Nouă în casa a 2-a în opoziție cu Jupiter într-a 8-a s-ar putea să aducă niște conflicte, în special legate de zona finaciară. Nu e cazul să simți acum mustrări de conștiință și vinovăție pentru toate cheltuielile, ci trebuie să înveți să te bucuri de banii tăi.

Balanță/ Ascendent în Balanță

Orice lucru nou din viața ta de acum o să te pună pe gânduri. Orice noutate, o mutare, o schimbare. „Schimbi locul, schimbi norocul”, îți spune astrologul, așadar chiar dacă nu înțelegi ce se întâmplă acum, e mai bine așa, mergi către schimbare.

VEZI CONTINUAREA PE ASTROSENS.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel