Vești bune și rele pentru Berbec, Taur, Gemeni, Rac, Scorpion, Balanță, Vărsător. Cuceriri, haos, nouă mașină

Autorul articolului: Rodica Mitu | Dată: 24 mai 2022, 16:06 | Categorie: Lifestyle
Foto Pexels
Foto Pexels

Astrologul Daniela Simulescu a prezentat previziunile pentru toate zodiile până la finalul lunii mai.

Zodie / ascendent Berbec

Este o senzație că trebuie să faci ceva. Curaj, furie, în orice situație ai vrea să te bagi, să comentezi. Vei zice lucruri, dar sfatul meu este să ai un reminder tot timpul și să-ți aduci aminte: calm, calm, calm. Spre final de săptămână, sport sau te duci într-o aventură, o călătorie.

Zodie / ascendent Taur

Niște discuții nu vă vor fi pe plac. Mercur vă mai dă o șansă să corectați și să ajustați. Marte va intra în Casa 12, nu este o așa mare bucurie pentru voi. Aveți grijă la sănătate, e cea care primează până în iulie.

Zodie / ascendent Gemeni

Mercur retrograd iese din semnul vostru și se întoarce în Casa 12. Nu este cea mai bună perioadă pentru voi, pentru că vor veni multe îngrijorări. Veți considera că nu există scăpare și că viața este nedreaptă și doar vouă vi se întâmplă. Stați prea mult într-o situație. 

Zodie / ascendent Rac

Multe certuri cu șefii, neînțelegeri, lupte de putere, competiție. Puteți să fiți ajutați. Până în octombrie cel puțin, dacă vă doriți un alt loc de muncă și nu se întâmplă nimic, este doar vina voastră.

Zodie / ascendent Leu

Pe lângă locul de muncă, poate vreți să mai învățați ceva. Aveți tentative, folosiți-vă de perioada ce urmează!

Zodie / ascendent Fecioară

Rost de scandal, incidente, pierderi, lipsă de control. Este mai bine să nu aveți un curaj nebunesc. Orice activitate riscantă ar trebui evitată.

Zodie / ascendent Balanță

Marte intră în Casa 7. O să vă certați și voi, vă veți enerva. Spiritele vor fi agitate, pot apărea multe conflicte, mai ales dacă există deja un teren minat. Nu vorbim doar de partea amoroasă, ci și profesională.

Zodie / ascendent Scorpion

Marte este guvernatorul vostru. Sunt chestiuni la locul de muncă, dar și acasă. Vă sună rudele. Graba strică treaba. Venus vă sprijină foarte mult la final de săptămână pe partea relațională. Apele se vor mai liniști.

Zodie / ascendent Săgetător

Începe o perioadă bună de făcut copii, o perioadă de cucerire. Din punct de vedere astrologic, aveți toate posibilitățile să se întâmple ceva bun,

Zodie / ascendent Capricorn

Marte intră în Casa 4. Se strică lucrurile prin casă, reparații, vecinii vă mai inundă. Pot apărea certuri între membrii familiei, haos, destul de mult haos. Nici voi nu vă mai înțelegeți din punct de vedere emoțional.

Zodie / ascendent Vărsător

O perioadă bună pentru cei care vor să-și ia permisul, să-și cumpere sau vândă o mașină. Perioadă bună pentru dosare, documente.

Zodie / ascendent Pești

Începe o perioadă în care veți cheltui mulți bani. Până în octombrie, veți găsi resursele necesare. Nu m-aș îngrijora în locul vostru.

Citește și: Compatibilitatea dintre ZODII există? Astrologul Daniela Simulescu SPARGE MITUL!

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite