Veste MARE pentru Casa Regală din Marea Britanie. Prințesa este însărcinată

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Veste MARE pentru Casa Regală din Marea Britanie. Prințesa este însărcinată / Photo by Михаил Лазаренко
Veste MARE pentru Casa Regală din Marea Britanie. Prințesa este însărcinată / Photo by Михаил Лазаренко

Casa Regală a Marii Britanii are, în sfârșit, și o veste bună! Prințesa Eugenie este însărcinată pentru a doua oară. Aceasta urmează să nască în vara acestui an.

După o serie de scandaluri care au urmărit Casa Regală a Marii Britanii se pare că a venit momentul și pentru vești bune. Prințesa Eugenie, una dintre nepoatele regelui Charles al III-lea, este însărcinată pentru a două oară și se pregătește pentru a da naștere micuțului sau micuței în vara acestui an. O declarație oficială din partea Palatului Buckingham a dat vestea uriașă, totodată menționând faptul că Familia Regală este extrem de încântată de această binecuvântare.

„Familia regală este încântată, iar August aşteaptă cu nerăbdare să devină un frate mai mare”, a transmis biroul de presă de la Palatul Buckingham într-o declaraţie oficială, citată de Agerpres.

Prințesa Eugenie ocupă locul al 11-lea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, fiind cea mai tânără dintre cele două fiice pe care prințul Andrew le are cu fosta sa soție, ducesa de York, Sarah Ferguson. Prințesa s-a căsătorit în anul 2018 cu Jack Brooksbank la Castelul Windsor. Cei doi au deja un băiețel, pe nume August, care s-a născut în luna februarie a anului 2021.

„Suntem foarte încântaţi să vă anunţăm că familia noastră se va mări cu încă un membru în vara acestui an”, a anunţat prinţesa Eugenie printr-un mesaj publicat pe contul ei de Instagram, însoţit de o fotografie ce o prezintă alături de fiul ei, August.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Princess Eugenie (@princesseugenie)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel