Veste GROAZNICĂ pentru Cristiano Ronaldo. Unul dintre bebeluşi a murit: Este cea mai mare durere

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Veste GROAZNICĂ pentru Cristiano Ronaldo. Unul dintre bebeluşi a murit: Este cea mai mare durere / FOTO: DCNews
Veste GROAZNICĂ pentru Cristiano Ronaldo. Unul dintre bebeluşi a murit: Este cea mai mare durere / FOTO: DCNews

Veste cutremurătoare pentru Cristiano Ronaldo. Fotbalistul şi Georgina Rodriguez au anunţat, luni seară, că băieţelul pe care îl aşteptau a murit. Ei au precizat că doar naşterea fetiţei lor le dă putere şi speranţă. În octombrie, cei doi anunţau că Georgina este însărcinată şi aşteaptă gemeni.

Veste cutremurătoare pentru Cristiano Ronaldo. Spotivul şi partenera sa trec prin momente cumplite, după ce unul dintre gemenii săi a murit. Conform unui comunicat de presă publicat pe pagina de Instagram a marelui fotbalist, Cristiano Ronaldo afirmă că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită și cere să li se respecte intimitatea.

Veste cutremurătoare pentru Cristiano Ronaldo

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

În curând pe ecrane: Thor primește vizita Gardienilor Galaxiei

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!”, este mesajul celor doi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel